bezár
 

art&design

2014. 01. 24.
Fodor István fotója nyert
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fodor István Marosfő című képe nyerte el az Év fotója címet a Csodálatos Székelyföld elnevezésű természetfotó-pályázaton.
A márciustól november végéig tartó pályázaton profi és haladó amatőr fotósok vehettek részt havonta legfeljebb három, 2010. január 1. után készült digitális székelyföldi természetfotóval - közölte a pályázatot kiíró Szeretlek Székelyföld nevű portál pénteken az MTI-vel.

A beérkezett fotók közül minden hónapban szakmai zsűri választotta ki a hónap fotóját, végül a kilenc kép közül Fodor István Marosfő című képe nyerte el az Év fotója címet.

A fotók elbírálásánál a zsűri külön figyelmet fordított annak megállapítására, hogy az alkotás hangulata mennyire tükrözi a pályázó Székelyföld iránti érzelmeit, illetve melyik illusztrálja leginkább a természet és ember összhangját.
 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához

Más művészeti ágakról

Frédéric Tellier: A tűzön át
színház

A beszéd nagyon komoly automatizmusunk A beszéd nagyon komoly automatizmusunk
Interjú Kelemen Márta logopédussal, beszédtechnika tanárral
Mozart in the Jungle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés