bezár
 

art&design

2014. 02. 03.
Várják a csatlakozó intézményeket a kultúrházak éjjel-nappal sorozathoz
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Február 28-tól március 2-ig rendezik meg idén a kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű programsorozatot, amelyre az ország minden részéről várják a csatlakozó intézmények jelentkezését.
Egy hosszú hétvégén át újra reflektorfénybe kerülnek a kultúrházak, amelyek népszerűsíthetik programjaikat és bővíthetik látogatóik számát. Az országos kezdeményezés célja, hogy az intézmények változatos programjaikon keresztül mutassák be a kultúrházak közösségformáló erejét - írja közleményében az eseményt szervező Magyar Népművelők Egyesülete.
    
A sorozathoz a www.kulturhazak.hu oldalon keresztül lehet csatlakozni. Az egyesület felhívja a figyelmet, hogy az intézményeknek érdemes a tervezett akciókat minél hamarabb közzétenniük, hiszen az oldalon keresztül elérhető adatbázis az érdeklődők számára programnaptárként is funkcionál majd.
    
Az eseménysorozaton túl a szervezők három pályázatot is meghirdettek. A közművelődési szakmai innovációs kiírás az intézményeknek jelenthet pluszforrást a közművelődéshez kapcsolódó, újszerű programjaik megvalósításában. Az én sztorim elnevezésű pályázaton a közművelődés területén dolgozók indulhatnak napi munkájuk kreatív bemutatásával, míg Az én kultúrházam elnevezésű program pedig azokat a látogatókat szólítja meg, akik saját élményeiket szeretnék megosztani másokkal.
    
A művelődési házak, közösségi színterek a leggyakrabban felkeresett kulturális helyek Magyarországon, emellett a kultúrházak számos településen kizárólagos forrásai a kultúrának és kiemelt színterei a helyi közösségi létnek.

 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
art&design

Afrika másik arca Afrika másik arca
Az Excessocenus című kiállításról a Cervantes Intézetben

Más művészeti ágakról

irodalom

A boldogság része, a bűntudat áramütése A boldogság része, a bűntudat áramütése
Peer Krisztián: Nem a sajátod
színház

Előző héten még kellékek után szaladgáltunk… Előző héten még kellékek után szaladgáltunk…
A Létra Kulturális Egyesület Ébredés című darabjának budapesti bemutatóján jártunk
A zuhanás sokkja a MáSzínházban
Slash, VOLT Fesztivál, 2019. 06. 27.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés