bezár
 

art&design

2014. 06. 04.
Csermák Dóra ékszerei New Yorkban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csermák Dóra ékszerei New Yorkban A New York-i galérianegyed, a Lower East Side egyik exkluzív kiállítóhelyén a SHIN Gallery-ben (322 Grand St.) először rendeznek ékszerkiállítást és vásárt, 2014. május 26. és június 17. között. A világ minden tájáról a legkülönlegesebb darabok készítőit hívták meg, összesen 21 országból 49 tervezőt. A zártkörű, meghívásos alapú eseményen Magyarországot Csermák Dóra egyedi, kézzel készített ékszerei képviselik.
A kiállított darabok között olyanok is vannak, melyeket a magyar nagyközönség eddig nem láthatott. Az új kollekció június 4-től vásárolható meg, melyet a domborzat, a felszíni formák sokasága, a madártávlatból látott hegyek és völgyek hangulata inspirált. A mértéktartó modern elegancia ugyanúgy jellemzi ezeket az ékszereket, mint az eddigi kollekcióknál. A letisztult formáknak és a természetes színvilágnak olyan különleges hatást kölcsönöznek a fém hajlításaiból adódó minták, melyek minden darabot megismételhetetlenné tesznek.

A kiállítás és vásár kulisszáiba és az új kollekcióba bepillantást nyerhetnek Csermák Dóra honlapján. Követhetik a tervezőnő munkáját a facebookon is.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben

Más művészeti ágakról

Topolánszky Tamás Yvan: Curtiz – A magyar, aki felforgatta Hollywoodot
Interjú Néder Panni színházrendezővel a személyességről, intimitásról, Berlinről, autobiografikus színházról
Mészöly Ágnes válaszai a prae.hu körkérdésére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés