bezár
 

art&design

2014. 06. 11.
Spirituális fotó- és grafikapályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Spirituális fotó- és grafikapályázat Nevezz a fotóddal, festményeddel, grafikáddal! Egymillió forint összérték feletti szakmai- és közönségdíjak, garantált nyeremény minden nevezőnek.
Nevezési és szavazási határidő: 2014. Június 28.
Nevezés és részletek: http://bit.ly/Cultest_Spiritualis

Számodra mit jelent a spiritualitás? A természet harmóniáját, az elmélyült meditálást, a sorsszerűséget? A Vazul Vére rockopera alkotói Szívverés című dalunk videoklipjét és háttérvetítését Veled együtt szeretnénk megalkotni különleges, spirituális ihletettségű képekből.

Nevezhetsz fotóval, festménnyel, hagyományos, vagy CGI grafikával illetve bármilyen egyéb technikával készült alkotással. A képed szerzői joga természetesen a tiéd marad, kizárólag a dal illusztrálásához kerül felhasználásra.


Nyeremények

Szavazók közt kisorsolva: 20 db, egyenként 10 000 Ft értékű egésznapos fotótanfolyam.

Garantált díj minden nevezőnek: 10 000 Ft értékű egésznapos fotótanfolyam.

Közönségdíj: Páros állójegy a Vazul Vére budapesti bemutatójára,  3 óra fotóstúdió-használat felszerelésparkkal és asszisztenciával, 4 000 Ft értékű fotós tematikájú könyv.

Szakmai díjak:

III. díj:
 Páros állójegy a Vazul Vére budapesti bemutatójára, 3 óra fotóstúdió-használat felszerelésparkkal és asszisztenciával, 4 000 Ft értékű fotós tematikájú könyv.

II. díj: Páros ülőjegy a Vazul Vére budapesti bemutatójára, 3 óra fotóstúdió-használat felszerelésparkkal és asszisztenciával, 4 000 Ft értékű fotós tematikájú könyv, baranta-oktatás negyed évre.

I. díj: Páros VIP-jegy a Vazul Vére budapesti bemutatójára, 3 óra fotóstúdió-használat felszerelésparkkal és asszisztenciával, 4 000 Ft értékű fotós tematikájú könyv, Tűzönjárás szeptember 21-én, Fegyverneken a rockopera stábjának társaságában, a herbalyoga.com felajánlásában sámándob, spiritualitással foglalkozó könyv, ázsiai és európai gyógynövények magvai, speciális gyógynövény-száritmányok.

A legjobb képek megjelennek a prae.hu online kulturális magazinban.

Zsűri: 
  • Bánáti Balázs - fotós
  • Gál Ferenc - történész
  • Silló Sándor - rendező
  • Etédi Alexa - újságíró
 
További információk: http://bit.ly/Cultest_Spiritualis
 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
A Phaeton tündöklése és bukása
art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról

Más művészeti ágakról

Tamás Zsuzsa válaszai a prae.hu körkérdésére
színház

A beszéd nagyon komoly automatizmusunk A beszéd nagyon komoly automatizmusunk
Interjú Kelemen Márta logopédussal, beszédtechnika tanárral
irodalom

Boszorkánymesterek Boszorkánymesterek
Harry Partch vs Gergely Edit*
Mészöly Ágnes válaszai a prae.hu körkérdésére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés