bezár
 

art&design

2014. 06. 18.
Kiállítás a Győri Ítélőtáblán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Képzőművészeti kiállítással várja a közönséget a Múzeumok éjszakáján a Győri Ítélőtábla, amelynek nyilvános tereiben évek óta láthatóak szobrok, festmények.
Kováts Kinga sajtótitkár az MTI-nek elmondta: két kortárs győri festőművész, tanár, Radosza Attila és Szalkai Károly festményei tekinthetők meg szombaton este a Győri Ítélőtáblán.
    
A bíróság épülete az adófizetők pénzéből épült, nyitott, nyilvános épület - jegyezte meg a sajtótitkár, hozzátéve, hogy a tárlatok révén az épület adta lehetőségeket kihasználva a közönség közelebb juthat a kortárs művészetekhez, a művészek pedig szélesebb körű ismeretségre, ismertségre tehetnek szert.
    
A sajtótitkár megjegyezte, most először kapcsolódnak a fesztiválhoz, de tervezik, hogy a jövőben több ilyen eseményen bemutatkoznak. Hozzátette: más művészeti ágak is képviseltették már magukat az ítélőtábla épületében, felléptek például a győri balettintézet növendékei, de bíró- illetve ügyvédjelöltek zenekara is koncertezett már a helyszínen.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Sziszifuszi munka, avagy a vonal a biztos pont Sziszifuszi munka, avagy a vonal a biztos pont
Pólya Zsombor Vonalkázás című munkájáról
art&design

Én lenni, nem Én lenni, nem
Késői gondolatok az „új szenzibilitásról”*
Interjú Tero Kuitunen tervezővel, a Wild at Heart című kiállítás kurátorával
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron

Más művészeti ágakról

Nagy Zoltán: Szép csendben
Jennifer Lee- Chris Buck: Jégvarázs 2.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés