bezár
 

film

2014. 07. 02.
Földrészek között a Tabán Kinotékában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Földrészek között a Tabán Kinotékában Földrészek között címmel újabb tematikus sorozattal jelentkezik júliusban a Tabán mozi. Ezúttal olyan országokban készült alkotásokat vetítenek, amely országokból nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem jutnak el filmek a magyar mozikba.
A válogatásban látható lesz a többszörös díjnyertes grúz film, Az ártatlanság virágai, vagy az Oscar-díjra jelölt chilei NO, Gael Garcia Bernal főszereplésével. A Tabu a Berlini Filmfesztivál nyerteseként a brazil filmművészetet képviseli, míg a Göndör fürtök több dél-amerikai ország koprodukciójaként jött létre.Nagy Britannia Oscar-nevezett filmje volt a Metro Manila, mely a fülöp-szigeteki mindennapokba nyújt betekintést, Indiából a népszerű Ezerízű szerelem tekinthető meg, míg Irakból a keserédes Barátunk, Superman lesz látható.

A gyerekek sem maradnak film nélkül, őket a maláj Halbalhé, illetve a dél-afrikai Khumba című mese várja.

Részletes program az alábbi linken található: 
http://tabankinoteka.hu/foldreszek-kozott/

Kapcsolódó cikkek


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Halász Glória filmrendezővel nyitottságról, szerzőiség és hitelesség egyensúlyáról, valamint az önmagunkba vetett hitről
Michael Herbig: A hőlégballon
Tudósítás a 7. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztiválról

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

A filmkészítésben nincsenek határok A filmkészítésben nincsenek határok
Interjú Halász Glória filmrendezővel nyitottságról, szerzőiség és hitelesség egyensúlyáról, valamint az önmagunkba vetett hitről
art&design

Gondolkodásunk módszereiről Gondolkodásunk módszereiről
Beszélgetés Falcsik Marival, Walter Isaacson: Leonardo Da Vinci – a zseni közelről című könyvének fordítójával


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés