bezár
 

art&design

2009. 04. 09.
Obama-kiállítás a berlini Kennedy-múzeumban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Kennedyk nyomában? címmel rendez kiállítást Barack Obama amerikai elnökről a berlini Kennedy-múzeum, amely korábban nem látott fotókat kínál a látogatók számára.
A Brandenburgi kapu közelében található múzeumban május 1. és augusztus 2. között látható kiállításon 50 felvételt mutatnak be Obama elnökről.

A képek nagy részét a Fehér Ház hivatalos fotósa, Pete Souza készítette, aki már szenátor korában is fényképezte a demokrata politikust.

Souza felvételei megragadják az amerikaiak szemében a reményt megtestesítő politikus dinamizmusát és karizmáját – állítja a múzeum, amely szerint éppen ezért hasonlítják Barack Obamát olyan gyakran John F. Kennedy elnökhöz.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)
art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz

Más művészeti ágakról

Frédéric Tellier: A tűzön át
Mozart in the Jungle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés