bezár
 

art&design

2009. 04. 21.
Elárvereznek néhány Harry Potter-illusztrációt
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Árverésre kerül Nagy-Britanniában a Harry Potter és az azkabani fogoly című könyvhöz készült illusztrációk néhány vázlata.
A könyv borítójának illusztrációterveit az április 23-26-i glasgow-i művészeti vásáron kínálják eladásra 11-13 ezer fontért (3,7-4,3 millió Ft). Az egyik vázlaton egy félig ló, félig sas testű csodateremtmény látható, a másik pedig egy kutyaszerű démoni figurát ábrázol.

A vázlatokat Clive Wright - aki több mint húsz éve foglalkozik gyermekkönyvek illusztrálásával - rajzolta, és 1998 és 1999 között küldte el mint "első ötleteket" a Bloomsbury könyvkiadónak, továbbá jóváhagyásra JK Rowlingnak, a könyv írónőjének.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

A kék bársony mögött, a vörös szobában A kék bársony mögött, a vörös szobában
David Lynch: Small Stories / Kis történetek című fotókiállítása a Műcsarnokban
art&design

A Nap művelete A Nap művelete
Gondolatok Bolygó Bálint Fényalkímia című kiállítása kapcsán
art&design

Romváry-emlékkönyv Romváry-emlékkönyv
Romváry Ferenc: Romváry Ferenc, a képtárcsináló : curriculum vitae. Romváry Ferenc (magánkiadás, a Kieselbach Galéria támogatásával), Budapest, 2017, 407 oldal

Más művészeti ágakról

A MI kapcsolata a művészetekkel
irodalom

Soá utolsó túlélői után csak szövegeik maradnak velünk Soá utolsó túlélői után csak szövegeik maradnak velünk
Clara Royer Kertész Imre élete és halálai című könyvéről beszélgetett a szerzővel Schein Gábor és Szegő János
Harmony Korine: Túltolva


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés