bezár
 

színház

2018. 07. 14.
Sziget - Légi katasztrófafilmet idéz a Wired Aerial Theatre produkciója
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sziget - Légi katasztrófafilmet idéz a Wired Aerial Theatre produkciója Filmes trükkök, vizuális effektek és különleges légi akrobatika egyesül a brit Wired Aerial Theatre: As the World Tipped (Ahogy a világ kibillent) című produkciójában, melyet a Sziget fesztivál Nagy Utcaszínháza mutat be augusztus 8. és 13. között minden nap.

Valódi katasztrófafilm játszódik a levegőben az idei Nagy Utcaszínház különleges produkciójában: drámai filmes trükkök, vizuális effektek és lélegzetelállító légi akrobatika egyesül az előadásban, amely egy ökológiai krízishelyzetet mutat be. A produkció napjaink egyik legsürgetőbb problémáját, a klímaváltozást dolgozza fel látványos és humoros formában. 

Szkéné színház

"Igyekszünk felhívni a figyelmet a Love Revolution kiáltványunkban megfogalmazott, társadalmunkat sújtó problémákra, így - többek között - környezetünk megóvásának fontosságára. Ez az előadás a klímaváltozást helyezi középpontba sokkoló formában bemutatva annak veszélyeit. A cselekmény a koppenhágai Klímakonferenciától indul, majd igencsak felgyorsulnak az események, és bajba kerül Földünk jövője" - idézi a közlemény Kardos Józsefet, a Sziget fesztivál programigazgatóját.

A látványos produkcióban aktív szerepet kap egy 100 tonnás daru: ez hét méter magasra húzza fel a 100 m2-es színpadot, amely az előadás során emelkedik a levegőbe és alakul át vetített háttérré. Az As the World Tipped című előadás teljes installációját és a levegőben lógó akrobatákat nyolc darab egytonnás ballaszt tartja egyensúlyban.

A Nagy Utcaszínház a Mastercard Színpad by A38 melletti réten, a Nagyszínpad utolsó koncertjei után lesz látható.

nyomtat

További írások a rovatból

színház

Szeretnék minél többféle karaktert eltáncolni Szeretnék minél többféle karaktert eltáncolni
Beszélgetés Bányai Mirjam Lénával, az évad legjobb táncosnőjével
Vizsgaelőadás a Színművészetin
Violence(s) a MITEM-en

Más művészeti ágakról

Királyok és keresztek: történelem és képregény
Dániel András: A nyúlformájú kutya. (Tilos az Á Könyvek, 2018)
irodalom

Kisvonattal az irodalom felé Kisvonattal az irodalom felé
Elstartolt a 2018-as FISZ-tábor


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés