bezár
 

film

2019. 06. 01.
Megnyílt a nevezés a 3. Blue Danube Film Festivalra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már lehet nevezni a 3. Blue Danube Film Festivalra, a független, nemzetközi fesztivál hat kategóriában várja a filmeket.

A FilmFreeway oldalon várják a nevezéseket a 3. Blue Danube Film Festivalra rövidfilm, szuperrövidfilm, dokumentumfilm, animációs film, kísérleti film és online film kategóriákban. Az Early Bird nevezés 2019.június 24-ig tart.

A fesztivál vetítései 2019. november 17. és 24. között leszek Bécsben és Budapesten. További részletek a Blue Danube Film Festival Facebook-oldalán és honlapján találhatók.

Forrás: Blue Danube Film Festival

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről
Interjú Bucsi Réka animációs rendezővel a közönség szeretetéről, Amerikáról és a női nézőpontról
Pedro Almodóvar: Fájdalom és dicsőség
May el-Toukhy: Szívek királynője

Más művészeti ágakról

színház

Karneváli bolondozás szerelmi körítéssel Karneváli bolondozás szerelmi körítéssel
A Sok hűhó semmiért a tbiliszi Ifjúsági Színház előadásában
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Más ország, más fények Más ország, más fények
Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről
art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés