bezár
 

art&design

2009. 07. 17.
Fotópályázat tizen- és huszonéves Szolnok megyei fiataloknak
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fényképezni szerető, 10-25 év közötti fiataloknak hirdetett fotópályázatot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei és a szolnoki önkormányzat "Fókuszál az ifjúság!" címmel.
A kiírók a július 15. és augusztus 7. közötti időszakban arra serkentik az különböző oktatási intézményekben tanulókat, hogy a fényképen keresztül bemutassák egyéni látásmódjukat, érvényre juttassák kreativitásukat egy meghatározott, ám tág határok között mozgó témában:  mit tudok vagy mit akarok megmutatni egy kattintással?” - tájékoztatta Hanga Valéria, a megyei önkormányzat sajtóreferense szerdán az MTI-t.
    
A pályázat további célja, hogy kiírók tapasztalatokat szerezzenek arról, hogyan látják saját életüket, hogyan gondolkodnak a megyében élő fiatalok. Miért szeretnek vagy nem szeretnek itt élni az Alföld közepén? Hogyan vélekednek olyan dolgokról, amelyek bármelyik más európai állampolgárt is foglalkoztatnak?
    
A pályázatban fotótémák nincsenek megadva, mindenki láttassa azt, amit láttatni szeretne - tette hozzá a sajtóreferens.
    
Két korosztályban - 10-18 és 19-25 éves tanuló - lehet nevezni, egy pályázó maximum 3 fotót nyújthat be. A fotóhoz egy címet és egy rövid, maximum 10 mondatos szöveges leírást is mellékelni kell. A pályázatokat CD-n augusztus 7-ig lehet beküldeni Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzathoz (Jelige:  Fókuszál az Ifjúság !” 5001 Szolnok, Pf.: 41) vagy személyesen bevinni a megyeházára. Elektronikus beküldés a Picasaweb oldalra történő feltöltéssel történik.
    
Mindkét korosztály I-V. helyezettje értékes nyereményben részesül, az eredményhirdetésre a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés ünnepi ülésén, augusztus 18-án délelőtt kerül sor.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről

Más művészeti ágakról

irodalom

Civilizáció és zsigeri reakciók Civilizáció és zsigeri reakciók
Interjú Terézia Morával véletlenekről, önismeretről és arról, hogyan lesz mindebből irodalmi siker
irodalom

Üzenet, de kinek? Üzenet, de kinek?
Szabó Magda: Üzenet odaátra
Interjú Néder Panni színházrendezővel a személyességről, intimitásról, Berlinről, autobiografikus színházról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés