bezár
 

art&design

2009. 09. 30.
Playboy-fotópályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fotópályázaton keresnek új munkatársakat, péntektől pedig megújul a lap másfél éve indított online változata - közölte a Playboy tízéves működését köszöntő jubileumi szám szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Radnai Péter főszerkesztő.
Az újságban négyoldalas, kihajtható képre hozták össze - több turnusban fotózva - mindazokat, akik nyilatkoztak a lapban, a középen álló fotelben fél évszázada az újság védjegyeként szolgáló nyúl ül. A felkértek kilenctizede eljött a fotózásra, abba azonban nem mentek bele, hogy valaki korábbi képet küldjön magáról, így a tabló "egyfajta kordokumentum is" - mondta.

A mostani szám nagyinterjúját Dávid Ibolyával, a Magyar Demokrata Fórum elnökével készítette Havas Henrik, a címlapon Liptai Claudia színésznőről látható egy rendhagyó fotó. A modell merész és elegáns megoldásnak nevezte a sajtótájékoztatón, hogy nem egész alakos képpel, hanem "két szemmel" adják el az újságot.

Radnai Péter közlése szerint a korábbi 10-14 oldalas főanyagok helyett most - két cikkben - összesen 26 oldalon foglalkoznak a címlaplánnyal; az elmúlt egy évtizedre emlékezik 11 felkért neves publicista egy-egyírásban. Péntektől megújuló online kiadásukban könnyebben, rovatok helyett témák szerint kereshetnek az olvasók; bővítik videótárukat, a tartalom nagy része továbbra is ingyen lesz elérhető, de "a legerotikusabb és legizgalmasabb képeket" csak regisztrációval lehet elérni.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása

Más művészeti ágakról

irodalom

Üzenet, de kinek? Üzenet, de kinek?
Szabó Magda: Üzenet odaátra
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Ami általános, ami emberi Ami általános, ami emberi
Interjú Ember Sárival lehetséges megközelítésekről, utazásokról, önazonosságról, piaccal való megbékélésről
Mészöly Ágnes válaszai a prae.hu körkérdésére
Mozart in the Jungle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés