bezár
 

art&design

2009. 10. 06.
Plasztikázott nők Pesten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tizennyolcan jutottak be az első alkalommal megrendezett Miss Plastic Hungarynek, azaz plasztikázott nők versenyének döntőjébe, amelyet pénteken rendeznek meg Budapesten.
A 19 és 38 év közötti döntősök egy hetet felkészítő táborban töltenek teljes elszigeteltségben, ahol a többi között színpadi mozgást gyakorolnak, jógáznak, kommunikációs tréningen, haj-, smink- és ruhapróbákon vesznek részt - közölte Bódis Réka, a rendezvény PR tanácsadója hétfőn az MTI-vel. Tájékoztatása szerint a versenyre több százan regisztráltak, a zsűri a fotók és a műtéti leírások alapján 45 jelentkezőt juttatott be az elődöntőbe, s ezek közül választották ki azokat, akik a pénteki versenyen összemérhetik szépségüket.

Az esemény napján a Hajógyári-szigeten található Stúdió Klubban a versenyzők még többször elpróbálják a döntő mozzanatait, ugyanis három koreográfiát kell megtanulniuk, mivel háromféle ruhában jelennek majd meg a közönség és a zsűri előtt. A futurisztikus jövőképet mutató megmérettetés a szervezők szerint világszínvonalú fény- és hangtechnikát vonultat fel.

Bódis Réka elmondta, hogy bár a verseny feltétele a plasztikázottság volt, az önmagában nem volt elegendő a döntőbe jutáshoz. Olyan nőket kerestek, akik önmagukkal elégedettek, sugárzik róluk a külső és a belső harmónia, a szépség és a boldogság, talpraesettek, jól esik rájuk nézni. Akkor szép egy plasztikai sebész munkája, ha nem látható - hivatkozott a verseny szakmai igazgatója, Grigalek Gábor plasztikai sebész szavaira.

A versenyre azok a nők jelentkezhettek, akiknek Magyarországon állandó bejelentett lakhelyük van, 18. életévüket már betöltötték, s életük során helyi érzéstelenítésben, illetve altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozáson estek át.

A szervezők úgy vélik, hogy Magyarországon még mindig nem elfogadott a szépészeti plasztikai sebészet, a nagy többség előítélettel viseltetik a plasztikázottak iránt, noha a világ fejlettebb részein teljesen természetes beavatkozásként kezelik az ilyen műtéteket. Céljuk, hogy megmutassák: a plasztikai sebész beavatkozásával elérhetők a szép és ízléses női külsők olyan esetekben is, amikor azt a természet nem teszi lehetővé.

A Miss Plastic Hungary 2009 királynője a koronázáskor átveheti új lakásának kulcsát, s az első három helyezett plasztikai sebésze is díjazásban részesül.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben

Más művészeti ágakról

Tamás Zsuzsa válaszai a prae.hu körkérdésére
Vénusz nercben a Vidéki Színházak Fesztiválján
Interjú Néder Panni színházrendezővel a személyességről, intimitásról, Berlinről, autobiografikus színházról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés