bezár
 

art&design

2009. 10. 28.
FOTÓS SZEM - az év végén megszűnik
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megjelent az MTI által kiadott FOTÓS SZEM fotómagazin idei negyedik száma, amely több mint száz válogatott sajtófotóval mutatja be az elmúlt hónapok nagy horderejű és érdekes eseményeit szerte a nagyvilágból.
Többek között bikafuttatáson exponált pillanatkép, különleges megközelítéssel készített protokollfotó, sportversenyeken megörökített szokatlan pillanatokat, a természetben felfedezett érdekességeket ábrázoló képek, érdekes archív fotók láthatók az októberi számban. A kiváló fotók mellett a magazin hagyományosan beszámol a fényképezőgép-piac újdonságairól és közli a látogatható fotókiállítások listáját is.

Az olvasókhoz intézett levelében a főszerkesztő - egyben a kiadó MTI Zrt. elnöke -, Vince Mátyás bejelenti, hogy a magazin e száma az utolsó előtti: a lapból már csak egy további szám készül, s ezzel a három évet, összesen 12 lapszámot megélt FOTÓS SZEM megszűnik.

A lap főszerkesztője egyúttal jelzi, hogy a magazin koncepciójának pozitív fogadtatása arra biztatja a kiadót, hogy elgondolkodjon: kisebb ráfordítással, MTI-s fotós évkönyv formájában tovább élhetne a FOTÓS SZEM.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ami általános, ami emberi Ami általános, ami emberi
Interjú Ember Sárival lehetséges megközelítésekről, utazásokról, önazonosságról, piaccal való megbékélésről
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről

Más művészeti ágakról

Frédéric Tellier: A tűzön át
Tamás Zsuzsa válaszai a prae.hu körkérdésére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés