bezár
 

art&design

2009. 12. 07.
Még két hétig lehet pályázni a KOGART-támogatásra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány (KOGART) közhasznú társadalmi szervezetek számára kiírt pályázatára december 18-ig, vagyis még két hétig lehet leadni a jelentkezéseket.
Az alapítvány 2010 márciusában 13-25, a KOGART Kortárs Gyűjtemény számára vásárolt műalkotást nyilvános árverésen értékesít. Az így befolyó nettó vételárat 13-25, a pályázat alapján kiválasztott közhasznú társadalmi szervezet kapja támogatásként. A szervezeteket és az alkotásokat a Jótékonysági Bizottság az árverést megelőzően közjegyző előtt sorsolja majd egymáshoz.

A pályázható összeg nincs meghatározva, a szervezetek a kisorsolt műalkotásért az árverésen fizetett legmagasabb összeget kapják. A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány kötelezettséget vállal arra, hogy ha egy műalkotásra nem licitálnak, akkor a kikiáltási árnak megfelelő összeget juttatja az adott szervezetnek. A minimális kikiáltási ár 500.000,- Ft
A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány a hospice mozgalommal, a roma képzéssel, oktatással és neveléssel, gyermek egészségüggyel, betegségben szenvedő gyerekekkel valamint a fiatal zenei tehetségek támogatásával foglalkozó közhasznú társadalmi szervezetek jelentkezését várja.

Pályázni lehet a www.kogartkortars.hu weblapról letöltött pályázati adatlapon, az ott megjelölt dokumentumok és igazolások csatolásával. A pályázatok beérkezésének határideje: 2009. december 18. 16.00 óra.
Információ: Dr. Forrai Sándor, (06 1) 354-3823, jotekonysag@kogart.hu.

OS

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Ami általános, ami emberi Ami általános, ami emberi
Interjú Ember Sárival lehetséges megközelítésekről, utazásokról, önazonosságról, piaccal való megbékélésről
art&design

Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben Fém és méhviasz, vagy új helyünk a természetben
Horváth Gideon – I put my hand into a beehive
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben

Más művészeti ágakról

Interjú Flesch Andrea jelmeztervezővel lehetséges utakról, pályakezdésről, tanítványokról, aktuális munkákról
Molnár T. Eszter válaszai a prae.hu körkérdésére
Julian Fellowes: Downton Abbey
Vénusz nercben a Vidéki Színházak Fesztiválján


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés