bezár
 

art&design

2010. 02. 16.
Rekordszámú vendéglátóhelyen lehet torkoskodni csütörtökön
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Minden eddigi rekordot megdöntve, 1309 vendéglátóhely csatlakozott Torkos Csütörtök akcióhoz - közölte hétfőn, a szervező Magyar Turizmus Zrt.
A vendéglátóhelyek jelentkezését a szervezők hétfőn 11:00 óráig fogadták. A részt vevő éttermek, illetve vendéglátóipari egységek február 18-án egész nap – teljes nyitva tartási idejük alatt – a la carte kínálatukból 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a torkoskodni kívánó vendégeknek a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra.
A vendégek a www.menjunkenni.hu honlapon megtekinthetik a vendéglátóhelyek listáját.

A sikerhez idén a vendéglátóhelyek mellett nagykereskedések és éttermi beszállítók is hozzájárulnak. Idén először egy színház is jelezte, hogy különleges akcióval szeretne kapcsolódni a Torkos Csütörtökhöz: a József Attila Színház 50 százlékos színházjegy-vásárlási kedvezményt nyújt a kultúrára is éhes vendégeknek a Torkos Csütörtök keretében a meghatározott feltételekkel.

A Torkos Csütörtök sikerét jelzi, hogy évről évre egyre több étterem vesz részt az akcióban, 2006 óta több mint duplájára nőtt a csatlakozó éttermek száma. Idén az éttermek 27 százaléka budapesti, 73 százaléka százaléka pedig vidéki vendéglátóhely. A legtöbb étterem a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régióból jelentkezett.

A listában szereplő éttermeken kívül a MÁV-START Zrt. belföldi IC vonataiban és a nemzetközi viszonylatban közlekedő étkezőkocsik belföldi szakaszán közlekedő Utasellátó célú étkezőkocsik is egységesen részt vesznek az akcióban.

A Torkos Csütörtök sikeréhez húsz nagykereskedés és éttermi beszállító is hozzájárul különböző kedvezményeket kínálva a kampányhoz csatlakozó vendéglátóhelyek számára.

A kultúrára is éhes vendégeket pedig különleges kedvezménnyel várja idén először a József Attila Színház: az akcióban részt vevő éttermekben február 18-án fogyasztó vendégek, számlájuk felmutatásával február 26-ig – pénztárzárásig – 50 százalékos színházjegy-vásárlási kedvezményt kaphatnak.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában

Más művészeti ágakról

Sziget Fesztivál, 2019. augusztus 12.
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
Ari Aster: Fehér éjszakák


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés