bezár
 

art&design

2010. 04. 15.
Peru ezer arca - fotókiállítás az Állatkertben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Peru élővilágát, természeti szépségeit, lakóit és történeti emlékeit mutatja be a Peru ezer arca című fotókiállítás a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
A május végéig látogatható tárlat felvételeit Nicolas Cansinos, az állatkert perui származású munkatársa készítette - közölte a városligeti intézmény csütörtökön az MTI-vel.

A kiállításon látható csaknem negyven fotográfia a dél-amerikai ország jellegzetes tájait, természeti szépségeit, állat- és növényvilágát villantja fel, de az inka civilizáció emlékeivel, illetve az ott élő emberek mindennapjaival is megismerteti a távoli országok iránt érdeklődő látogatót.

A fényképekről visszaköszön a többi között a magasban keringő kondor képe, az Andok fehérlő hegyláncainak látványa, sőt a titicaca-tavi mesterséges úszó szigetek világa is. Nicolas Cansinos azért készítette ezeket a képeket, hogy általuk mind több embernek mutathassa be szülőhazáját - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)
art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)

Más művészeti ágakról

Mészöly Ágnes - Molnár T. Eszter: Az Emberek Országa
színház

A jó, az aktuális, a kortárs színházat keressük A jó, az aktuális, a kortárs színházat keressük
Háttérbeszélgetés Kulcsár Edit fesztiválszerzővel a MITEM létrejöttéről, létjogosultságáról, egyedi, sikert generáló ismertetőjegyeiről, motivációról, célokról
A Shakespeare Fesztivál Gyula margójára


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés