bezár
 

art&design

2010. 04. 18.
Elindult az Online MOME line - design műhely
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A MOME line – design műhely elindította honlapját a momeline.hu webcímen. Itt számolnak be az aktuálisan futó projektekről, hírekről és eseményekről, valamint a sajtóanyagok és a diákoknak meghirdetett pályázatok is itt jelennek majd meg elsőként. Az oldal egyelőre béta verzió, a közeljövőben szépül és bővül is majd.
A momeline.hu valahol az informális blog és a céges honlap között félúton helyezkedik el, a statikus információk mellett folyamatosan frissül, az egyes posztokat pedig facebookon és twitteren is meg lehet osztani.
Mome line
Az oldalon a munkák típusonként vannak rendszerezve, az animációtól a formatervezésen át egészen a kategorizálhatatlan projektekig; az egyes projektek pedig fázisonként, gazdag dokumentációval egybefűzve kerülnek fel. A diákoknak szóló menüpont alatt a MOME line által kiírt pályázatokat a főoldalon pályázatfigyelő rovat egészíti ki, hogy a hallgatók minél könnyebben megtalálják a testre szabott szakmai kihívásokat.
Mome line
A MOME line a pályázatok kiírásán, lebonyolításán és a projektmenedzsmenten kívül aktívan részt vesz a design kulturális és társadalmi szerepének tudatosításában, így a honlapon a hírek között helyet kapott az általuk havonta megrendezett Budapest Design Meetup és a Tilos Rádió hétfőnkénti deKULT című műsorának ajánlója. A momeline.hu azonban nem csak a diákoknak és az érdeklődőknek szól, a honlap célja, hogy felkeltse az üzleti szféra szereplőinek érdeklődését is, hiszen a munkákból kiderül, a jó design ma már elengedhetetlen.
 
A MOME line – design műhely szerteágazó tevékenységével közvetítő szerepet kíván betölteni a legkülönbözőbb kezdeményezések, üzleti, művészeti vagy társadalmi célú beruházások és az alkotói erőforrások között.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Lecsendesült figyelem Lecsendesült figyelem
Interjú Nemes Csabával külföldi sikerekről, a magyar művészetre irányuló nemzetközi érdeklődésről, illetve az azt befolyásoló tényezőkről.
art&design

Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk Dolgozni kell, művelni, amiben alkotunk
Interjú Ladik Katalinnal irodalomról, színházról, női jelenlétről, földrajzi és történelmi helyzetekről
art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
A Phaeton tündöklése és bukása

Más művészeti ágakról

A Katona Klub előadása a Katona József Színház Sufnijában
irodalom

A művészet létjogosultsága A művészet létjogosultsága
Átadták az Arany Medál-díjakat
Simon Longman: Rozsda, avagy minden vérünk benne szárad


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés