bezár
 

art&design

2010. 04. 18.
Divathét Budapesten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Divatbemutatók, performanszok és showműsorok szórakoztatják a közönséget a Budapest Fashion Week elnevezésű rendezvényen április 26. és 28. között a West-Balkán falai között.
A látogatók a háromnapos rendezvényen megismerkedhetnek közel 20 hazai divattervező legújabb, tavaszi-nyári kollekciójával. A Váradi-, La coll-, a Czinege-, a Szakos Kriszta-, a Reök Cecília és Varga Tímea-, valamint a Kiwi-kollekciót 26-án, hétfőn láthatják az érdeklődők. A showműsort a Magma tűzszínház szolgáltatja, a divatbemutatók után a Mr. Papagiorgio ad koncertet.

Kedden a Vive maria-, a Pussy deluxe-, az Orosz Réka-, a Varga Gyöngyi és uht, a SZS Design és a Novák Kinga-, szerdán a Mantra-, a Dianak Krausz-, az EXP-, a Nicole-, a Kenguru-, valamint a Váradi D. Hajnalka-kollekciókat tekintheti meg a publikum. A harmadik nap estéjén designer after partyval zárul az esemény.

Magyarországon immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Budapest Fashion Weeket, az egyik legrangosabb hazai divateseményt. A szervezők célja, hogy a XXI. századi divat kultúrát a kozmopolita világ szemszögével láttassák. A helyszínválasztás sem véletlen: sugallja mindazt a kulturális koktélt, amelyet speciálisan Budapesten akarnak bemutatni a nagyvilágban megrendezett fashion weekek között.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje
Slavko Matković: Kerék, a Bosch+Bosch csoport festője*
art&design

Harsány mélymerülés Harsány mélymerülés
Tót Endre: Layout festmények 1988-1991
Interjú Tero Kuitunen tervezővel, a Wild at Heart című kiállítás kurátorával
A Phaeton tündöklése és bukása

Más művészeti ágakról

Harag Anita: Évszakhoz képest hűvösebb, Magvető, 2019.
Bíró Zsófia: A macska mondja meg! BOOOK Kiadó, 2019
Jennifer Lee- Chris Buck: Jégvarázs 2.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés