bezár
 

art&design

2010. 05. 06.
Bécsben randevúznak Európa galériái
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Viennafair kortárs képzőművészeti vásáron ad randevút egymásnak és a műkereskedőknek több mint 120 európai kiállítóhely a hét végén Bécsben.
A csütörtökön megnyílt háromnapos vásár Közép-, Kelet- és Dél-Európa művészeti termésére összpontosít. Bécs mint "művészeti hely" vonzerejét mutatja, hogy ebben az évben minden korábbinál több, 33 kiállítóhely vesz részt ebből a térségből a Viennafairen - mondta a megnyitón Matthias Limbeck, a Reed Exhibitions Messe bécsi vásárközpontjának igazgatója.

Idén öt magyar galéria mutatkozik be a seregszemlén: az acb, a Faur Zsófi - Ráday és az Inda Galéria, a Kisterem P.P. Fény Kft., valamint a Viltin Galéria.

A Viennafair az osztrák kortárs művészek alkotásaiból is minden évben széles merítést nyújt, idén 43 osztrák galéria képviselteti magát a vásáron.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
art&design

Tájakról, hiányosan Tájakról, hiányosan
A Tájak/Távlatok - Kortárs magyar tájkép (BPF) című kiállításról a Kiscelli Múzeumban
art&design

Afrika másik arca Afrika másik arca
Az Excessocenus című kiállításról a Cervantes Intézetben

Más művészeti ágakról

irodalom

Utak a sötétségbe Utak a sötétségbe
Horváth Márk A digitalitás paroxizmusa: Spektákulum, szimulákrum, kibernetikai állapot és a virtualitás hiperkaotikus okkultúrája
Jonathan Levine: Csekély esély


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés