bezár
 

art&design

2010. 05. 07.
A Sziget és a WAMP közös designpályázatot hírdet
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Sziget WAMP–UP 2010 designpályázat keresi az idei Sziget Fesztivál Pólóját, és a Rendezvény Kultikus Tárgyát. A WAMP és a Sziget május elején induló kreatív versenyén minden szabad szellemű, trenddiktáló és elszánt ízléskatona beszállhat a ringbe. A pályázati anyagokat június 28-ig várják a szervezők.
A 2010-ben 18. alkalommal megrendezett Sziget Fesztivál az európai zenei fesztiválok kihagyahatatlan állomása, Magyarország egyik legmeghatározóbb imázsformáló eseménye. A felnőtt korba lépet nemetközi rendezvény a hazai design felé fordult. Május elején közös kreatív pályázatot hírdet a négy éve működő, városképi jelentősségű eseménnyé fejlődött WAMP designvásárral.

A Sziget WAMP-UP! 2010 pályázattal a szervezők a hazai divat- és formatervezés iránt fogékony kreatívokat, diákokat és jóizlésű lelkes amatőröket keresik, akik két lehetőséget is kapnak a bemutatkozásra. A Sziget Póló kategóriában a Sziget hagyományos pólóját stílusos és formabontó módon újragondoló, ugyanakkor könnyedén legyártható terveket várnak. A Sziget Tárgya kategóriában pedig olyan önjelölt designereket keresnek, akik megalkotják a fesztivállét elidegeníthetlen kult tárgyát, ami az ikonná érlelhető sörnyitótól a pittyegő sátorkeresőig minden lehet.

A június 28-ig beérkező grafikákat- és látványterveket egy hattagú szakmai zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt 5-5 alkotás közül kerülnek ki a kategória győztesek, amelyek a július 18-ai WAMP-on kerülnek majd bemutatásra. A zsűri és a közönségszavazás által legjobbnak ítélt 1-1 pólótervet a Sziget limitált szériában forgalomba hozza. Emellett minden díjazott gazdagabb lesz egy kétszemélyes VIP Sziget hetijeggyel is.

A WAMP facebook oldalán követhető lesz a pályázat minden fontos szakasza és itt lehet majd szavazni a tíz bekerült pályamunka lejobbjára, amely közönségdíjban részesül.

A pályázat részletes kiírása és további hasznos információk a WAMP megújult oldalán olvashatóak.

Információk
Kapcsolat
  • palyazat@wamp.hu
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában
art&design

Instabil egyensúly Instabil egyensúly
A varázsló halála. Emlékkiállítás Csáth Géza halálának 100. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeumban
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
art&design

Tájakról, hiányosan Tájakról, hiányosan
A Tájak/Távlatok - Kortárs magyar tájkép (BPF) című kiállításról a Kiscelli Múzeumban

Más művészeti ágakról

Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről
színház

Előző héten még kellékek után szaladgáltunk… Előző héten még kellékek után szaladgáltunk…
A Létra Kulturális Egyesület Ébredés című darabjának budapesti bemutatóján jártunk


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés