bezár
 

art&design

2010. 06. 22.
Közel egy millió forint gyűlt össze a Magyar Képzőművészeti Egyetem aukcióján az árvízkárosultak javára
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Képzőművészeti Egyetem 2010. június 19-én a Múzeumok Éjszakáján rendezte meg jótékonysági árverését az árvízkárosultak javára. Az aukción közel egy millió forint gyűlt össze. Az eseményre az egyetem hallgatói és tanárai által felajánlott alkotásokra lehetett licitálni.
A Marsó Diana vezette közel kétórás árverésen száz főt meghaladó licitáló közönség jelent meg és hatvankilenc alkotást vihettek haza. A rendhagyó alkalmon egységesen öt, illetve tízezer forintról indult a licit, és az alkotások a kikiáltási ár többszöröséért találtak gazdára. A befolyó összeget az egyetem a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság számlájára utalja át.
 
A Hallgatói Önkormányzat által szervezett rendezvény elérte célját, hiszen a vártnál gyorsabban és magasabb áron találtak gazdára az alkotások, így remélhetőleg még több család számára teremtődött meg a lehetőség, hogy segítséget kapjanak.
 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
A Phaeton tündöklése és bukása
art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box

Más művészeti ágakról

irodalom

Boszorkánymesterek Boszorkánymesterek
Harry Partch vs Gergely Edit*
Ozone Mama, Asphalt Horsmen, Peter Kovary & The Royal Rebels, BNT, 2019. 08. 22.
A Fausttól a Szívlapátig. Kortárs könyvek a középiskolában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés