bezár
 

art&design

2010. 06. 24.
Kötöttfogású önstyling verseny a WAMP-on!
Erzsébet tér - 2010. június 27. 11.00-19.00
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Öltözz be designerek ruháiba, versenyezz és nyerd meg az 50.000 Ft-os WAMP Fődíjat! A WAMP a Dívány.hu, életmód site-tal karöltve stílusversenyt indít, amely az egész nyári szezonban várja a vállalkozó kedvű, trendtudatos önjelölteket!
A nyáron havonta kétszer is jelentkező WAMP, minden hónap második vásárán stílusszemlét rendez, ahol bárkit szívesen látunk! A Dívány.hu-n található image témák adják meg minden alkalom kiinduló stíluskoncepcióját: a Fesztivál sikk, az Etno sikk és a Hardcore sikk szellemében! A Dívány.hu munkatársai, a WAMP-on kapható designerek munkáinak felhasználásával és Kurucz Zsuzsa stylist, a KREA Kortárs Művészeti Iskola hallgatójának közreműködésével, egy helyszíni fotózással adták meg az alaphangot. Az elkészült fotók és a versenyfelhívás már olvasható a Dívány-hu-n. Kattanj rá, öltözz be, fotózkodj a június 27-i WAMP-Duplán és nyerj!
WAMP
A nyári fesztiválszezonra való tekintettel az első téma a Fesztivál sikk. Jöhet minden ami strapabíró és mégis elegáns: elő a gumicsizmákkal, extrém bikini top-okkal, kalapokkal, és az összes nyakba akasztható fityegő, lógó, csillogóval! Előnyben a WAMP-os tervezők munkáit tartalmazó összeállítások!!

Fotózkodj a WAMP-on és töltsd fel a képed a palyazat@wamp.hu-ra, ahonnan az egyenest átcsorog a WAMP Facebook oldalára. Az itt legtöbbet like-olt fotó szereplője megnyeri a WAMP 50.000 Forintos vásárlási utalványát, amit 2010-ben olyan tervezőknél költhet el, mint az Artista, Camou, Ipek, SuckRight, Vad Jutka, Zagabo, Zoephobic stb. A stílusverseny június 27-től szeptember 5-ig tart! Eredményhírdetés a szeptember 12-i WAMP-on!

A WAMP egész nyáron havonta kétszer is jelentkezik az Erzsébet téren a Gödörnél! Ne feledjétek: Július 25-én a WAMP immáron 4. születésnapját ünnepli a legjobb magyar designerekkel és szülinapi meglepetésekkel: Happy WAMPday to You!
WAMP
Programok június 27-én:

Egész nap design vásár válogatott kiállítók termékeivel

„A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

WAMP-Dívány kötöttfogású önstyling verseny a helyszínen egész nap

Hangulatmester
Dj Eliott bakelitből készült designtárgyaival jól ismert alakja a WAMP-nak. Most a lemezjátszók mögé pattan, ahol kivételesen nem hajlítgatni, hanem pörgetni fogja a bakeliteket. Természetesen fesztiválhangulatban.

További infó: www.wamp.hu
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához

Más művészeti ágakról

színház

A beszéd nagyon komoly automatizmusunk A beszéd nagyon komoly automatizmusunk
Interjú Kelemen Márta logopédussal, beszédtechnika tanárral
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Ami általános, ami emberi Ami általános, ami emberi
Interjú Ember Sárival lehetséges megközelítésekről, utazásokról, önazonosságról, piaccal való megbékélésről
Mozart in the Jungle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés