bezár
 

art&design

2010. 07. 07.
Lezárult A Sziget WAMP UP 2010 póló és tárgypályázata
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lezárult  A Sziget WAMP UP 2010 póló és tárgypályázata A nyári szezonban kéthetente jelentkező designvásár júliusi kiemelt eseménye a WAMP és a Sziget közös pályázat legjobbjainak kiállítása és eredményhirdetése lesz, melynek során kiderül, mi lesz a 2010-es Sziget Fesztivál kulttárgya és ki nyeri a Sziget póló pályázatát.
A WAMP és a Sziget közös pályázata keretében a hazai divat- és formatervezés iránt fogékony fiatal kreatívok a Sziget Pólóját és a Sziget Kult tárgyát alkották meg. A Sziget Póló kategóriájában a hagyományos mintát újragondoló, stílusos terveket adhattak be az indulók, dekorációs, varrt- és ragasztott elemek nélkül mindössze a sziget logo felhasználásával. Egy tervező maximum 3 pályamunkával indulhatott. A pályázatra összesen 146 pályázat érkezett.

A Sziget kult tárgyaként a fesztivállétre jellemző tárgyat hozhattak létre az önjelölt designerek, amely praktikus, könnyen mozgatható, kis helyen elfér, környezetbarát, de mégsem nélkülözi a humort és a formabontó jelleget.
WAMP UP!
A június 28-áig beérkező terveket egy öttagú szakmai zsűri bírálta el, melynek tagjai a következők: Lobeinwein Norbert a Volt fesztivál főszervezője, Péterfy Bori színésznő, énekesnő, Geszti Péter reklámszakember, zenész, Mosshammer Kinga a WAMP kreatív igazgatója, Horváth Cecília az Elle Dekor magazin főszerkesztője. A beérkezett pályázatok zsűrizése lezajlott, melynek eredményeképpen megszületett a legjobb 10-nek ítélt alkotás. Ezekből a legjobbra a WAMP Facebook oldalán július 11 reggel 11-ig lehet szavazni.

A tervek a július 11-ei, vasárnapi WAMP-on minikiállításon megtekinthetőek és végül ezek közül kerülnek ki a kategóriánkénti győztes alkotások is. A zsűri és a közönségszavazás által legjobbnak ítélt 1-1 pólótervet a Sziget limitált szériában forgalomba hozza a Fesztivál ideje alatt.

Délután 3 órakor Mosshammer Kinga a WAMP kreatív igazgatója és Péterfy Bori adja át a győzteseknek járó elismerést, a kétszemélyes VIP SzIget hetijegyet.

WAMP a Design Vásár, 2010. július 11. Erzsébet tér

www.wamp.hu
www.wamp.hu/palyazatok

Facebook szavazás helye

 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Publikus '90-es évek Publikus '90-es évek
A Publikus magánügyek. A 90-es évek művészete magyarországi magángyűjteményekben című kiállításról a szentendrei MűvészetMalomban
Cséfalvay András: Egy olyan világban, ahol nincsenek tények, ott csak a jóság marad
art&design

F(r)aktúra F(r)aktúra
PAF- F(r)acture / Pintér András Ferenc kiállítása az Art.Salon:Társalgó Galériában

Más művészeti ágakról

Interjú Zalka Csenge Virág mesemondóval
Danny Boyle: Yesterday
színház

Minek nevezzelek? Minek nevezzelek?
A Színház- és Filmművészeti Egyetem szinhazinevelés.SZFE című szakmai konferenciájáról
Esterházy az Ódry Színpadon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés