bezár
 

art&design

2010. 07. 26.
ReFrekvenciák
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szunyoghy Viktória kortárs magyar festőművész, tematikus koncepciók mentén dolgozik. Munkássága során mindig újabb témákat dolgoz fel, legújabb kiállítása, a ReFrekvenciák augusztus 2-án 19 órakor nyílik az Ötkertben.
Szunyoghy Viktória munkáinak eddig olyan kiállítási terek adtak otthont, mint a KOGART, a Szépművészeti Múzeum, a Millenáris vagy a londoni Royal College of Art. Fiatal kora ellenére képei a világ több országában jelen vannak.
Szunyoghy Viktória képe
Legutóbbi, Frekvenciák című sorozatát a zene, képzőművészet és a mozgás együttese inspirálta. A képek különböző méretű dobozokban emelkedtek ki a fal síkjából, így az equalizerhez hasonló módon frekvencia tartományokat jelenítettek meg térben. Az egyes képekhez tartozó hanganyag Szelei Béla (molyember) munkájának köszönhetően a szemlélő mozgására reagálva megszólalt 2010 februárjában a Millenárison.
Szunyoghy Viktória képe
E kiállítási anyag kiegészült változatának ad otthont az Ötkert 2010 augusztus 2-tól 20-ig.  A hely sajátosságait figyelembe véve a kiállítás ezúttal nem lesz audiovizuális, de a művész egy installációval egészíti ki azt. A ReFrekvenciák elnevezésű kiállítást aug. 2-án 19 órakor Dagadu Sena az Irie Maffia énekesnője nyitja meg. Zenei performansz: molyember.  Helyszín: Ötkert, 1054, Bp., Zrínyi u. 4. sz.
 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)

Más művészeti ágakról

színház

A beszéd nagyon komoly automatizmusunk A beszéd nagyon komoly automatizmusunk
Interjú Kelemen Márta logopédussal, beszédtechnika tanárral
irodalom

Üzenet, de kinek? Üzenet, de kinek?
Szabó Magda: Üzenet odaátra
Ozone Mama, Asphalt Horsmen, Peter Kovary & The Royal Rebels, BNT, 2019. 08. 22.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés