bezár
 

art&design

2010. 07. 29.
Nagy Feró divatbemutató a 2-es metróban
Gerillázott a Music Television
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Július 31-én a siófoki Coke Clubban Nagy Feró előtt tiszteleg majd a zenei élet színe-java, az emtíví pedig gerilla akcióval tette ugyanezt a mai napon - valamivel egyszerűbb környezetben… A 2-es metró kocsijában található MTV Icon fotókiállítás képei között, mozgó szerelvényben rögtönzött divatbemutató flashmobot az utasok legnagyobb döbbenetére.
Öltöztetők, stylistok és statiszták lepték el kedd reggel a DPU-t. A nemzetközi divatbemutatók back-stage-ére emlékeztető őrület célja egy volt: Ferókat készíteni, akik egy különleges Fashion Show-val mutatják be az ikon korszakait.
Nagy Feró fashion MTV
Az MTV csapat aztán médiamunkások gyűrűjében a föld alá vonult, metróra pattant és elkezdődött a show: (DJ) Simon Iddol ghettoblasterből süvöltő FeróMedley-jére tizenkét „modell” vonult fel, hogy bemutassa az ikon zenei-öltözködési stílusait: a diszkódancert, csöves rokkert, punkot, nemzeti érzelmű csótányt, a „nyolcóramunkást” no meg persze a sztárt a jégen. A 10 perces műsort és kalapozást követően a Keleti pályaudvarnál szálltak le, tátott szájakat s értetlenséget hagyva maguk mögött.

„Nagy Feró mindig is lenyűgözött, nincs még egy ilyen ember, aki csövesként, punkként, és szmokingos korcsolyázóként is hiteles tudott maradni. Úgy gondolom, az a minimum, hogy egy divatbemutatóval tisztelgünk ez előtt a megismételhetetlen életmű előtt” – magyarázta Erdélyi Zsolt Superman, a Coke Club által élere hívott MTV Icon művészeti vezetője.
Nagy Feró divatbemutató a 2-es metróban
Nagy Feró méltatására július 31-én a siófoki Coke Club-ban kerül sor, ahol többek között Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Tompos Kátya, Tabáni István, a Pál Utcai Fiúk, a Depresszió és a The Kolin is előad majd 2-2 dalt az ikon repertoárjából. A koncertek a nézők számára ingyenesek és exkluzívak: élőben kizárólag a Coke Club-ban szólalnak meg egyetlen este, televízióban pedig felvételről csak a magyar Music Television képernyőjén láthatóak.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
art&design

Ami általános, ami emberi Ami általános, ami emberi
Interjú Ember Sárival lehetséges megközelítésekről, utazásokról, önazonosságról, piaccal való megbékélésről
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
art&design

Instabil egyensúly Instabil egyensúly
A varázsló halála. Emlékkiállítás Csáth Géza halálának 100. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeumban

Más művészeti ágakról

Molnár T. Eszter válaszai a prae.hu körkérdésére
színház

A beszéd nagyon komoly automatizmusunk A beszéd nagyon komoly automatizmusunk
Interjú Kelemen Márta logopédussal, beszédtechnika tanárral
Interjú Néder Panni színházrendezővel a személyességről, intimitásról, Berlinről, autobiografikus színházról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés