bezár
 

art&design

2010. 08. 31.
Dizájnkukákat telepít országszerte az Öko-Kord
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szelektív hulladékgyűjtésre szolgáló formatervezett "dizájnkukákat" telepít országszerte több száz élelmiszer-áruházba az Öko-Kord Országos Nonprofit Kft. szeptembertől.
A társaság közlése szerint az új gyűjtőedények legnagyobb előnye a kényelem lehet, hiszen a vásárlás helyszínén egyúttal megoldhatjuk a szelektíven hulladék elhelyezését is.

Az esztétikus gyűjtőedények az Öko-Kord és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Formatervezési tanszékének közös pályázatán díjnyertes terv alapján készültek. A nyertes munkát 12 magyar és külföldi formatervező hallgató pályaműve közül választották ki - olvasható az Öko-Kord közleményében.

A koordináló szervezet reményei szerint az infrastruktúra kiépítésével és a szelektív hulladékgyűjtés eddig kevéssé ismert formájának megvalósításával jelentősen növelhető a Magyarországon hasznosított hulladék mennyisége.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)
art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)
art&design

Publikus '90-es évek Publikus '90-es évek
A Publikus magánügyek. A 90-es évek művészete magyarországi magángyűjteményekben című kiállításról a szentendrei MűvészetMalomban

Más művészeti ágakról

Interjú Alföldi Róberttel pályakezdésről, a fiatalok helyzetbe hozásáról, lehetőségekről, nyitottságról
Quentin Tarantino: Volt egyszer egy... Hollywood
Mészöly Ágnes - Molnár T. Eszter: Az Emberek Országa


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés