bezár
 

art&design

2010. 09. 02.
Pyschart 24: művészeti maraton
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Első alkalommal rendezik meg a PsychArt 24 címet viselő művészeti maratont péntek déltől a Vista Rendezvényházban Budapesten.
A Budapest Art Brut (BAB) Galéria alkotóközösségének és munkatársainak közreműködésével zajló 24 órás eseményen a pszichiátriai beteg és betegségben nem érintett hivatásos és amatőr művészek alkotnak közösen - közölte az esemény kommunikációjával megbízott cég.

A művészeti maraton célja megmutatni, hogy a művészet kifejezőereje, közös nyelve, értékteremtő képessége teljes mértékben független helyzettől és egészségi állapottól, ezen túl pedig csökkenteni a pszichiátriai ellátásban részesülőkkel szembeni előítéleteket azáltal, hogy az érdeklődők megismerkedhetnek a pszichiátriai betegek műveivel.

A közös alkotáson keresztül minden résztvevő képben, rajzban fogalmazhatja meg, miként látja az emberi lélek rejtelmeit.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről
art&design

Publikus '90-es évek Publikus '90-es évek
A Publikus magánügyek. A 90-es évek művészete magyarországi magángyűjteményekben című kiállításról a szentendrei MűvészetMalomban

Más művészeti ágakról

Quentin Tarantino: Volt egyszer egy... Hollywood
Sziget Fesztivál, 2019. augusztus 8.
Jon Watts: Pókember: Idegeben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés