bezár
 

art&design

2010. 09. 17.
Nyílt nap a Közlekedési Múzeum Tatai úti raktárbázisán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Tatai úti raktárbázisát tekinthetik meg az érdeklődők szombaton a Kulturális Örökség Napjaihoz kapcsolódva Budapesten.
A látogatók barangolhatnak a fogatolt járművek között, megismerkedhetnek több eredeti hintóval, postakocsival, pónifogat kocsijával és bérkocsival, de láthatják állati- és emberi erővel vontatott járművek kézművesek által előállított alkatrészeit is.

Restaurálás előtti, illetve alatti állapotban nézheti meg a közönség a Maybach-Zeppelint, a Delahaye Delage-t, az Adler Juniort, egy Pobjeda M20-ast, vagy a Skoda 1102-t szombaton 10 és 14 óra között díjmentesen - közölte Domonkos Csaba kommunikációs referens az MTI-vel.

A látogatók szakszerű muzeológusi és restaurátori vezetéssel a járművek történetébe, sorsába is bepillantást nyerhetnek.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje
Slavko Matković: Kerék, a Bosch+Bosch csoport festője*
art&design

Sziszifuszi munka, avagy a vonal a biztos pont Sziszifuszi munka, avagy a vonal a biztos pont
Pólya Zsombor Vonalkázás című munkájáról
Serge Bloch - Davide Cali: Moi, j’attends / I Can’t Wait / Alig várom
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Lecsendesült figyelem Lecsendesült figyelem
Interjú Nemes Csabával külföldi sikerekről, a magyar művészetre irányuló nemzetközi érdeklődésről, illetve az azt befolyásoló tényezőkről.
irodalom

A művészet létjogosultsága A művészet létjogosultsága
Átadták az Arany Medál-díjakat
gyerek

Rajzolj nekem!
Idén az iskolai könyvtárakért rajzolnak az illusztrátorok a Pagonyban
Háttérinterjú Barda Beátával és Szabó Györggyel a Trafó működéséről, kapcsolódó projektekről, a nemzetközi beágyazottságról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés