bezár
 

art&design

2010. 10. 04.
Felvételi felkészítés a MOME-n!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A PreMOME szabadegyetem a tanszékekkel együttműködésben idén is indít felkészítő tanfolyamokat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem BA szakjaira felvételizők számára. A két félévet átívelő felkészítő időszakban a jelentkezők rajz és festési gyakorlaton, valamint szakos tervezési órákon vesznek részt.
A PreMOME az egyetlen előkészítő, ahol a szakirányú képzések tematikája a MOME tanszékeivel együttműködésben került kidolgozásra és a résztvevők az egyetemi első évet tudatosan megalapozó kurzusokon sajátíthatják el a szükséges ismereteket.

Az elmúlt évek oktatási- és a 2010-es egyetemi szervezeti átalakulásához igazodva az idei évtől rengeteg újítás várható a PreMOME rendszerében. Új tagokkal bővült a szabadegyetem oktatói csapata, az Intézetek által elismert oktatók és a szakmában aktív tervezők, valamint negyed-ötödéves hallgatók egymást kiegészítve komplex programot biztosítanak a jelentkezőknek. A kurzus során a PreMOME fakultatív szakmai kirándulásokat is szervez, hogy a résztvevők megismerhessék az egyetemen oktató praktizáló tervezők munkáit.

Előfordul, hogy a felvételi előkészítő során valakinek egyes területeken intenzívebb felkészítésre lenne szüksége, nekik ezért kiegészítő modulokat indítunk az egyes tanegységekből igény szerint. A hétközbeni (4x3 óra) mellett indított hétvégi (1x4 óra) kurzus lehetőséget ad a hétköznapokon elfoglalt vagy nem fővárosi diákoknak is a felkészítő igénybevételére. A két félévet átívelő felkészítő időszakban a jelentkezők rajz és festési gyakorlaton, valamint szakos tervezési órákon vesznek részt. A design-és művészetelmélet szak számára elméleti felkészítőt indítunk.

Célunk, hogy a diákok minél nagyobb számban tegyenek sikeres felvételi vizsgát, és a 2 féléves folyamatos munka során megismerkedjenek az Egyetem működésével, a hallgatókkal, tanárokkal, illetve rendszeresen tájékozódjanak a MOMÉn zajló eseményekről. A PreMOME felvételi előkészítő kurzusaira a jelentkezési határidő: 2010. október 10. Jelentkezni az erre a célra létrehozott weboldalon keresztül lehet.


Bővebb információ:
szandra@momeline.hu
www.tanfolyamok.mome.hu
www.facebook.com/PreMOME
 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
Interjú Tóth Kingával intermediális alkotásról, a fiatalok lehetőségeiről, szellemi műhelyekről, fordításról
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben

Más művészeti ágakról

Julian Fellowes: Downton Abbey
színház

A beszéd nagyon komoly automatizmusunk A beszéd nagyon komoly automatizmusunk
Interjú Kelemen Márta logopédussal, beszédtechnika tanárral
Vénusz nercben a Vidéki Színházak Fesztiválján
Ozone Mama, Asphalt Horsmen, Peter Kovary & The Royal Rebels, BNT, 2019. 08. 22.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés