bezár
 

art&design

2010. 11. 11.
Kupeczik Ágnes munkái a Werk Akadémián
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kupeczik Ágnes festőművész első, önálló kiállítása a Werk Akadémián 2010. november 18-án 20 óra 30 perckor nyílik. A frissen diplomázott alkotó tárlatát Bordács Andrea, művészettörténész, esztéta nyitja meg.
Szűcs Attila volt. Művészetére az akvarell műfaji sajátosságai a jellemzők, melyeket különleges módon kapcsolt össze az olajfestés technikájával. Képein egy rendkívül hétköznapi motívum – a cipő – uralkodik, ami Kupeczik képein mindig párban és a körvonalaiban van jelen. Az így megjelenített amorf forma újabb és újabb asszociációk elindítására ad lehetőséget. Ezek a ’cipőfoltok’ egyben ablakok is egy másik dimenzióra, a kétdimenziós síkból való kilépésre.
 Kupeczik Ágnes munkája
Eddig csoportos kiállításokon vett részt Magyarországon és Németországban egyaránt. Legutóbb a Kogart „Friss 2010” kiállításán mutatkozott be diplomamunkájával, amely alkotásokról az Új Művészet folyóirat így vélekedik: „Kupeczik Ágnes nagyon izgalmas, igazi fűzisz tipusú, vérbelien kolorista, szűrreális alapjai fantasztikus tehetségre utalnak.”
 
A Werk Akadémia folyamatosan támogatja az ígéretes tehetségeket és ennek köszönhetően kerül sor most Kupeczik Ágnes kiállítására is. A tárlat 2010. november 18 – december 18. között tekinthető meg az V. kerület Arany János u. 10. szám negyedik emeletén.
 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában
art&design

Instabil egyensúly Instabil egyensúly
A varázsló halála. Emlékkiállítás Csáth Géza halálának 100. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeumban

Más művészeti ágakról

Beszámoló a 16. Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválról
Szabó Réka A létezés eufóriája című dokumentumfilmje
Isabelle Duthoit improvizációs workshopja a Jazzaj szervezésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés