bezár
 

art&design

2010. 11. 22.
Budapest Fashion Week Paulina Plizgával
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Budapest Fashion Week szerdától péntekig várja az érdeklődőket Budapesten, az eseményen Paulina Plizga divattervező is részt vesz.
A rendezvényen 15 magyar tervező - SZS Design, Mixchel, Hecendorfer Tímea, Essende, Király Mónika, Orosz Réka, Nicole, EXP, La Coll, Tuan Huy, Varga Gyöngyi, Széligeti Ági és Nagy Eszter, Gyöngyösi Renáta, Tóth Virág, Kenguru - kollekcióját láthatja a közönség a Szikra Cool Tour House-ban.

Paulina Plizga, a lengyel származású Párizsban alkotó divattervező először látogat Magyarországra. Kollekciója, amelyet horgolások, patch workok, a recycling jegyében újrahasznosított ruhadarabok tesznek izgalmassá, a Budapest Fashion Weeken mutatkozik be, miután egyedi out couture stílusával meghódította a francia fővárost, és elindult világkörüli útjára - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.

A kollekciók mellett showelemekben sem lesz hiány, szerdán és csütörtökön a Magma Tűzszínház látványos produkciója, smink- és szépségtanácsadás is színesíti a programokat.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

A kék bársony mögött, a vörös szobában A kék bársony mögött, a vörös szobában
David Lynch: Small Stories / Kis történetek című fotókiállítása a Műcsarnokban
art&design

Testhatárok Testhatárok
Vékony Dorottya Átlagos eltérés című kiállításáról
art&design

Mozgástér és kívülállás Mozgástér és kívülállás
A Bacon, Freud és a Londoni Iskola festészete című kiállítás margójára
art&design

A Nap művelete A Nap művelete
Gondolatok Bolygó Bálint Fényalkímia című kiállítása kapcsán

Más művészeti ágakról

Mark Rothko lemezborítók
A HUBBY a B32 Galéria és Kultúrtér színháztermében
Tudósítás a 7. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztiválról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés