bezár
 

art&design

2010. 11. 22.
Budapest Fashion Week Paulina Plizgával
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Budapest Fashion Week szerdától péntekig várja az érdeklődőket Budapesten, az eseményen Paulina Plizga divattervező is részt vesz.
A rendezvényen 15 magyar tervező - SZS Design, Mixchel, Hecendorfer Tímea, Essende, Király Mónika, Orosz Réka, Nicole, EXP, La Coll, Tuan Huy, Varga Gyöngyi, Széligeti Ági és Nagy Eszter, Gyöngyösi Renáta, Tóth Virág, Kenguru - kollekcióját láthatja a közönség a Szikra Cool Tour House-ban.

Paulina Plizga, a lengyel származású Párizsban alkotó divattervező először látogat Magyarországra. Kollekciója, amelyet horgolások, patch workok, a recycling jegyében újrahasznosított ruhadarabok tesznek izgalmassá, a Budapest Fashion Weeken mutatkozik be, miután egyedi out couture stílusával meghódította a francia fővárost, és elindult világkörüli útjára - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.

A kollekciók mellett showelemekben sem lesz hiány, szerdán és csütörtökön a Magma Tűzszínház látványos produkciója, smink- és szépségtanácsadás is színesíti a programokat.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Párhuzamos paradigmák Párhuzamos paradigmák
Balra át, jobbra át - Művészeti és politikai radikalizmus a Kádár-korban // Az Orfeo és az Inconnu csoport, Centrális Galéria - Blinken OSA Archívum
art&design

Szörnyek, emberi ruhában Szörnyek, emberi ruhában
A Bestiárium című kiállításról a Rugógyár Galériában
A Phaeton tündöklése és bukása
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon

Más művészeti ágakról

Peter Jackson: Akik már nem öregszenek meg
színház

Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma
Csórics Balázs Lélektükrök című önismereti irodalmi estjének napok múlva is dolgozó visszhangjai
irodalom

A sellők fájdalma A sellők fájdalma
Krimírás és a nők elleni erőszak
irodalom

Bemutatták a Prae legújabb számát Bemutatták a Prae legújabb számát
Kis Présház, 2019. november 16.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés