bezár
 

art&design

2010. 11. 25.
Országos jelentőségű kiállítóhely lehet a debreceni Modem
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az országos jelentőségű kiállítóhelyek közé sorolhatják a debreceni Modern- és Kortárs Művészeti Központot (Modem), így a működési költségek felét a központi költségvetés állná - mondta Kósa Lajos (Fidesz), Debrecen polgármestere csütörtökön Debrecenben.
A politikus a városi közgyűlés ülésén, a debreceni költségvetés háromnegyed éves beszámolójának vitájában ismertette: a parlament bizottságai tárgyalják a javaslatot, így támogatás esetén jövőre mintegy 400 millió forintot irányoznak elő a múzeumnak.

Kósa Lajos hozzátette: az országos jelentőségű kiállítóhelyek listája még nem végleges, köztük lehet még a hódmezővásárhelyi Emlékpont Múzeum vagy a székesfehérvári királyi temetkezési emlékmúzeum.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Kell egy kis összhang Kell egy kis összhang
Külön ter(m)ek: Bojti András, Naomi Devil, Horváth Éva Mónika, Milorad Krstić, Németh Marcell, Richter Sára, Szabó Ábel kiállítása - Bojti András: Más világ
art&design

Egy száz százalékosan magyar kiállítás Egy száz százalékosan magyar kiállítás
A Magyar Nemzeti Galéria Csak tiszta forrásból. Hagyomány és absztrakció Korniss Dezső (1908-1984) művészetében című kiállításáról
art&design

Az ő bajuk – nekem mi közöm hozzá? Az ő bajuk – nekem mi közöm hozzá?
Ezek a legszebb éveink? – Pályakezdő perspektívák
art&design

Organikus városok Organikus városok
Bornemisza Eszter: Városi hegek

Más művészeti ágakról

irodalom

Soá utolsó túlélői után csak szövegeik maradnak velünk Soá utolsó túlélői után csak szövegeik maradnak velünk
Clara Royer Kertész Imre élete és halálai című könyvéről beszélgetett a szerzővel Schein Gábor és Szegő János
Tudósítás a 7. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztiválról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés