bezár
 

art&design

2010. 11. 30.
Rekordszámú jelentkező az amatőr balatoni fotópályázatra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Minden várakozást felülmúlt az érdeklődés a Balatoniwiw.hu közösségi portál Szeretem a Balatont című, kedden záruló amatőr fotópályázata iránt, ahová több mint 2500 fotó érkezett - mondta el az MTI-nek Nagy Kornélia, a honlap egyik szerkesztője kedden.
A civil kezdeményezésként 2009 májusában indult, a Balaton rajongóit tömörítő www.balatoniwiw.hu közösségi oldalon Szeretem a Balatont címmel 5 kategóriában hirdettek meg október közepétől november végéig amatőr fotópályázatot. A megmérettetésre a térség tájairól, az épített örökségéről, rendezvényeiről és élővilágáról szóló képekkel lehetett nevezni.

A szakmai zsűrit a közelmúltban megjelent Balatoni világok című könyvet jegyző Podmaniczky Szilárd vezeti. A zsűri 17 díj odaítéléséről fog dönteni. A kategóriák első három helyezettje egyedi tárgyjutalomban és balatoni belépőkben részesül, az első helyezettek pedig versenybe szállnak a fődíjért, a balatoni hosszú hétvégéért Hévízen. December 1-15. között dől el a közönségdíj sorsa. A legkedveltebb fotókra a http://balatoniwiw.hu/profiles/blogs/szeretem-a-balatont internetes címen lehet szavazni, ahol az összes pályázatra beküldött kép megtekinthető. A közönségdíj nyertese a Balaton Régi Ízei rendezvénysorozat 2011. évi zánkai helyszínére nyer meghívót 2 fő részére.

Az öt kategória első 10 helyezettjének képei egy Balaton körüli vándorkiállításon vesznek részt. A szervezők hosszútávú tervei között a legszebb képek album formájában történő megjelenítése is szerepel. A nyertes pályamunkák december 15-től megtekinthetők a honlapon.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához

Más művészeti ágakról

Frédéric Tellier: A tűzön át
színház

A beszéd nagyon komoly automatizmusunk A beszéd nagyon komoly automatizmusunk
Interjú Kelemen Márta logopédussal, beszédtechnika tanárral
irodalom

Üzenet, de kinek? Üzenet, de kinek?
Szabó Magda: Üzenet odaátra
Mészöly Ágnes válaszai a prae.hu körkérdésére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés