bezár
 

art&design

2010. 12. 07.
Trenntre Shoe Design a WAMP-on és a facebookon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Trenntre Shoe Design a WAMP-on és a facebookon Galicza Eszter, a Trenntre Shoe Design alapítója a kényelmet és az egyediséget ötvözve olyan cipőket készít, melyek egyedülállóak és egy sajátos mesevilágot idéznek. A kézzel készített cipőremekek bohém, vidám hangulata a legjobb gyógyír egy nehezen induló hétfő reggelen.
Decemberben bárki összeismerkedhet a Trenntre Shoe Design világával és az e világot megalkotó fiatal designerrel, bárki szert tehet egy pár egyedi Trenntre cipőre, aki kilátogat a WAMP-ra vagy rákattint a Trenntre Shoe Design oldalaira a világhálón.

Galicza Eszter volt a Soproni Petőfi Színház rendezőasszisztense, foglalkozott filmezéssel és a Mediawave Passport Controll táborában ismerkedett a fotózással, emellett készített táskákat, varrt ruhákat, míg végül immáron lassan két esztendeje cipészinasként kezdte elsajtítani azokat a szakmai ismereteket, amelyek ahhoz kellettek, hogy egyéni, artisztikus, és mégis praktikus elképzeléseit megvalósíthassa.
Trenntre Shoe Design a WAMP-on és a facebookon
Elkötelezett munkájának és kreatív látásmódjának eredménye a Trenntre Shoe Design márkanév megszületése. A Trenntre Shoe legfontosabb vonásai a nemes anyagok egyszerre hagyománykövető és innovatív használata, a bohém, vidám és mégis nőies, légies, elegáns forma- és színvilág és a hagyományos lábbelik személyiségre szabott megbolondítása, hogy a cipő stíluselemmé váljon.
Trenntre Shoe Design a WAMP-on és a facebookon
A Trenntre Shoe Design őszi és téli kollekciójával a http://www.trenntre.blogspot.com/ oldalon vagy a facebookon  is megismerkedhet bárki. Emellett december 12-én és 19-én a WAMP-on, a Millenáris B csarnokában megrendezett wasárnapi művész piacon, divat- és design vásáron is megtalálható.
Trenntre Shoe Design a WAMP-on és a facebookon
A WAMP-ra Galicza Eszter nem csak cipőkkel, hanem táskákkal, övekkel és más kiegészítőkkel is várja azokat, akiknek a lábbelik és a kiegészítők vidámságot, kényelmet, minőséget és az önkifejezés eszközeit jelentik.nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

art&design

Köztes létmódunk kiábrázolása Köztes létmódunk kiábrázolása
Bögös Loránd Önelhallgatás című kiállításához
art&design

India ezer arca
Kiállítás a TÉR-KÉP galériában
art&design

Evilági ökotópiák Evilági ökotópiák
Sokan úgy hiszik, régen sárga volt a nap
art&design

Organikus városok Organikus városok
Bornemisza Eszter: Városi hegek

Más művészeti ágakról

A HUBBY a B32 Galéria és Kultúrtér színháztermében
Pinter-darab a Radnóti Színházban, Alföldi Róbert rendezésében
Harmony Korine: Túltolva
Interjú Donáth Attilával és Somogyi Beával, a Társadalmi Párbeszéd Színház vezetőivel


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés