bezár
 

art&design

2011. 01. 12.
Mesék és varázslatok a Filter Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tehetséges fiatal képző- és iparművészek bemutatkozóhelye az Újlipótvárosban közelmúltban létrejött FILTER Kortárs Ékszer Design és Művészeti Galéria.
A modern vonalú ötvösremekek környezetében havi rendszerességgel jelentkezik önálló tárlattal egy-egy rokon művészeti ág képviselője. A napokban nyílt meg Róth Anikó festőművész és könyvillusztrátor Mesék és varázslatok című időszakos kiállítása.
Róth Anikó képe
Az ötvös-iparművészek állandó kiállítóhelyén jelenleg közel húszan szerepelnek munkáikkal, köztük Gera Noémi, Jermakov Katalin, Kárpáti Róbert, Menyhárt Richárd, Vági Flóra, Visy Dóra és Zámori Eszter egyedi tervezésű gyűrűivel, karkötőivel, nyakékeivel, öltözködéskiegészítőivel találkozhatnak az érdeklődők. A XIII. Pozsonyi út 49. sz. alatti galéria hétfőtől péntekig 11-19, szombaton 11-13 óra között látogatható.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Arcátlan Arcátlan
Klímariadó! - 19. ARC Közérzeti Kiállítás
Interjú Tero Kuitunen tervezővel, a Wild at Heart című kiállítás kurátorával
A Phaeton tündöklése és bukása
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon

Más művészeti ágakról

Hartung Attila: FOMO – Megosztod és uralkodsz
színház

Megtisztulás elvitelre Megtisztulás elvitelre
Ábel Stella Psyché-interpretációja. Monodráma, ami szó szerint a székhez szegez
Fischer Iván változata A Müpában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés