bezár
 

art&design

2011. 01. 24.
A LOFFICE híd szerepet vállal a kortárs képzőművészek és műgyűjtők között
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A LOFFICE nagy sikerű Bring the Art Home programjának 2011-es eseménysorozatát megelőzően Portfolio Review címmel kipakolást rendez, és megnyitja kapuit az érvényesülésre vágyó fiatal grafikusok és képzőművészek előtt.
A coworking munkastílus egyre nagyobb népszerűségéért felelős LOFFICE a kezdetektől kiemelt feladataként kezeli a kortárs művészeti menedzsmentbe való bekapcsolódást, a művészek és az üzleti szféra összekapcsolásával. A korábbi évben sikerrel rendezett Bring the Art Home programja keretében fiatal, feltörekvő hazai képzőművészek vándorkiállításait látták vendégül budapesti irodák falain. A cél az volt, hogy – a LOFFICE jó példáját követve – inspiratív munkatér teremtődjön a munkatársak számára, miközben a kortárs műkereskedelemben aktívan résztvevő vásárlói, befektetői réteg közvetlen kapocsolatot létesíthetett a művészeti piac neves és feltörekvő tagjainak munkáival.

A sikereken felbuzdulva a LOFFICE egy fokkal tovább terjeszti kezdeményezését, és idei Bring the Art Home projektje előtt, Portfolio Review címmel kipakolást szervez, ahová ezúton is sok szeretettel invitálja mindazokat a fiatal képzőművészeket és grafikusokat, akik eddig még nem jutottak lehetőséghez.

A LOFFICE kimondottan azokat a művészeket keresi, akiknek pályáján fontos előrelépést jelenthet egy elismert szakmai zsűri értékelése, melynek eredményeképpen bekerülhetnek a Bring the Art Home program művészei közé, és munkáikat közvetlenül, potenciális vásárlóik irodatereiben állíthatnák ki.

A márciusban megrendezésre kerülő nyilvános zsűrizési eseményen való részvételhez a LOFFICE január 31-ig várja a művészek portfólióját a VI. kerület, Paulay Ede utca 55. szám alatti irodájában.

Bővebb információ és kontakt: www.loffice.hu
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)

Más művészeti ágakról

Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről
A zuhanás sokkja a MáSzínházban
VOLT Fesztivál, 2019. június 26.
zene

A zenész és barátai A zenész és barátai
Aradi Zsolt: Gasner János* emlékére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés