bezár
 

art&design

2011. 01. 28.
Ingyenes tárlatvezetések az MNG-ben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Nemzeti Galéria ingyenes hétvégi tárlatvezetésekkel várja az érdeklődőket állandó kiállításaiban 2011. február 1-től.
A havonta igénybe vehető vezetések változó tematika köré épülnek. Februárban a hónap témája: Barokk művészet – Barokk halálkultusz, a hónap műtárgya: Tárkányi epitáfium (1646).

Márciusban a hónap témája: Későbarokk művészet – Múlt és jelen, a hónap műtárgya: Dorfmeister István – III. Béla megalapítja a szentgotthárdi ciszterci apátságot 1183-ban (1795).

Időpont: Minden pénteken 14 órától és minden vasárnap 14 órától. Találkozási pont: C épület, földszint. A tárlatvezetésen a kiállításra megváltott belépőjeggyel lehet részt venni.

Tárkányi epitáfium (1646)

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Divatséta a Ludwigban Divatséta a Ludwigban
Király Tamás. Out of the box
art&design

A glóbusz kibillentése A glóbusz kibillentése
The Great Globe - Csoportos kiállítás az aqb Project Space-ben
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről

Más művészeti ágakról

Mészöly Ágnes - Molnár T. Eszter: Az Emberek Országa
színház

A jó, az aktuális, a kortárs színházat keressük A jó, az aktuális, a kortárs színházat keressük
Háttérbeszélgetés Kulcsár Edit fesztiválszerzővel a MITEM létrejöttéről, létjogosultságáról, egyedi, sikert generáló ismertetőjegyeiről, motivációról, célokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés