bezár
 

art&design

2008. 06. 07.
Ismét Takács Imre az Iparművészeti Múzeum főigazgatója
MTI
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jogerőre emelkedett a Fővárosi Munkaügyi Bíróság ítélete a volt főigazgatónak az intézménnyel szembeni perében, így ismét Takács Imre vezeti az Iparművészeti Múzeumot - írta a szombati Népszava.
 A lap információja szerint Takács Imre szombattól áll újra a múzeum élén.

A szakmai grémiumok megbecsülését tavaly két tárlattal is elnyerő szakembert 2007 augusztusának végén Hiller István miniszter váratlanul és a szakma tiltakozását kiváltva mentette fel főigazgatói megbízása alól.

A bíróság később megállapította, hogy a felmondás "formai hibában szenvedett", és érdemi vizsgálat nélkül visszahelyezte a volt főigazgatót az intézmény élére - emlékeztet a lap, amely arra is kitér, hogy a szaktárca az ítélet meghozatalakor csupán annyit közölt: a felmondást tartalmilag indokoltnak és jogszerűnek tartják, és az ügyet nem tekintik lezártnak.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

További írások a rovatból

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
A Phaeton tündöklése és bukása
art&design

Instabil egyensúly Instabil egyensúly
A varázsló halála. Emlékkiállítás Csáth Géza halálának 100. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeumban
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés