bezár
 

art&design

2011. 02. 25.
70 ezren látták Munkácsy Krisztus-trilógiáját
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az elmúlt három hónapban már több mint 70 ezren tekintették meg Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiáját a Magyar Nemzeti Galériában - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint a látogatók közül több ezren nem csupán a trilógiát nézték meg, hanem a Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításaira, valamint másik időszaki tárlatára is kíváncsiak voltak.

A látogatók csaknem egyharmada tárlatvezetéssel egybekötve nézte meg a kiállítást. A galéria munkatársai mintegy 200 alkalommal kalauzolták az érdeklődőket a kiállított műalkotások között, amely átlagosan napi 3 tárlatvezetést jelent.

A közlemény kitér arra is, hogy áprilisban megkezdődik a Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításainak felújítása, újjárendezése. Ennek a folyamatnak az első lépése a Munkácsy Mihály és Paál László művészetét bemutató teremsor átalakítása, ezért ez a kiállítási rész március 20-tól nem lesz látogatható. A kiállítás megújult formájában előreláthatólag októberben nyílik meg a közönség előtt.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Védtelen belsőnk humoreszkjei Védtelen belsőnk humoreszkjei
Fensterblick - Michael Fanta és Király Gábor kiállítása az Osztrák Kulturális Fórumban
art&design

Be szabad jönni? Be szabad jönni?
POSZTADOKKAPOKALIPTIKUS - Mécs Miklós, Mécs Miklós, Mécs Miklós és Mécs Miklós (+ Fischer Judit és a Sz.A.F.) kiállítása / Trafó Galéria
art&design

Harsány mélymerülés Harsány mélymerülés
Tót Endre: Layout festmények 1988-1991
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről

Más művészeti ágakról

gyerek

Rajzolj nekem!
Idén az iskolai könyvtárakért rajzolnak az illusztrátorok a Pagonyban
színház

Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma
Csórics Balázs Lélektükrök című önismereti irodalmi estjének napok múlva is dolgozó visszhangjai


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés