bezár
 

art&design

2011. 03. 10.
A világ legrövidebb fotókiállítása Győrött
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A világ legrövidebb fotókiállítása nyílik Matusz Károly, az MTI fotóriporterének munkáiból csütörtökön kora este Győrött sajtónapi ünnepség keretében.
A fotós, újságíró és operatőr kollégáit - riportereket és fotósokat - örökítette meg munka közben. A sajtónapi megemlékezés derűs epizódjaként ajánlják az egybegyűlt ünneplők figyelmébe a tárlatot, amelynek darabjait ajándékba kapják a kollégák.

Mindenki azt a képet viheti magával, amelyen szerepel. Amint elfogynak a képek, a tárlat bezár. A sajtónapi ünnepséget a Győri Médiaklub szervezi.

Matusz Károly időről időre különleges ötletekkel lepi meg a közönséget, néhány évvel ezelőtt bolondok napján, április 1-jén éjfélkor nyílt kiállítása humoros fotóiból Győrött.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
Sziget Fesztivál, 2019. augusztus 8.
irodalom

Thaiföld és Peru közt félúton – otthon Thaiföld és Peru közt félúton – otthon
Görömbölyi Dávid Haverok, buli, Buddha című kötetének bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés