bezár
 

art&design

2011. 03. 11.
A hosszú hétvégén is látogatható a Munkácsy-trilógia
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Munkácsy Krisztus-trilógiáját bemutató kiállítás hétfőn is nyitva tart a Magyar Nemzeti Galériában, amelynek tárlatai március 15-én, a nemzeti ünnepen ingyenesen látogathatók.
A múzeum tájékoztatása szerint hétfőn a Munkácsy-trilógia mellett az állandó kiállítás Munkácsy Mihály és Paál László művészetét bemutató teremsora is várja az érdeklődőket, de a múzeum többi része zárva lesz, a tárlatok kizárólag a Budavári Palota A épületi bejáratán keresztül látogathatóak.

Másnap, a nemzeti ünnepen a Magyar Nemzeti Galéria minden kiállítása ingyenesen tekinthető meg. Kedden 11 és 14 óra között az 1848. március 15-i eseményeket megidéző programokkal is várják a gyermekeket.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Erdély Jakab: Anyád hogy van? Diplomakiállítás Dr. Geréb Ágnes életéről
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről
art&design

Tájakról, hiányosan Tájakról, hiányosan
A Tájak/Távlatok - Kortárs magyar tájkép (BPF) című kiállításról a Kiscelli Múzeumban
Cséfalvay András: Egy olyan világban, ahol nincsenek tények, ott csak a jóság marad

Más művészeti ágakról

Sziget Fesztivál, 2019. augusztus 8.
Airbourne, Fezen Fesztivál, 2019. 07. 24.
színház

A végtelenből kihasítva A végtelenből kihasítva
Évadvisszatekintő: Hegymegi Máté Woyzeckje a Szkénében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés