bezár
 

Portfóliók

BDSM történetek (6) + (2 vers)

Tartalom értékelése (3 vélemény alapján):

Különleges randevú, szenvedély titkos álmok.

A BDSM (kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus) szerelmesei

Csillag üzletvezetőként dolgozott egy nagy áruházban. Férjnél  van,  gyermekei is vannak , csodálatos férje van, de mégis  valami  hiányzik az életéből. Sikeres karrierista, mindent elért amit akart. Élvezte hogy mindenki lesi  a kívánságát,  hajbókolnak előtte,  de tudta azt is  hogy sokan irigykednek és  ha megtehetnék, már rég nem ő lenne a  vezető ebben az áruházban. Épp ezért nagyon óvatosan és  díszkerten hódolt titkos szenvedélyének, a BDSM-nek.
Nagyon sokáig keresgélt, mire  a megfelelő helyen kiválasztotta azt a férfit, aki a legtökéletesebb volt számára.  Egy nagyon magas, sportos, jól öltözött, és megfelelő  egzisztenciával rendelkező  férfit,  akinek  szintén  fontos volt,  hogy titkos vágyai teljesülhessenek. Krisztián egy  jól menő multi cégnél volt  jogász. 
Szintén Ő is  mindent megteremtett magának,  de mégsem  volt tökéletes a boldogsága, mert  ugyan   nagyon jó házasságban élt,  csak hiányzott az életéből valami, amit  nem oszthatott meg  akárkivel. Ő is álnéven jelentkezett be erre az oldalra, ahol már jó ideje keresgélte a számára megfelelő partnert.
Véletlenül  bukkant rá  Virág profiljára, és egyből  érezte, hogy talán most! 
Gyönyörű, karcsú szőke  rövidre nyírt sportos frizurája, szép kerek  feneke, izgatóan  tárult  a férfi  szeme elé.. 
Igazán  kellemes látványt nyújtott. Már  két hónapja levelezgettek, és egyszer összefutottak  ebédidőben egy kv-ra, és  mindent  megbeszéltek, amit még nem tudtak egymásról.  Megbeszélték  hogy mikor  találkozhatnának, és élvezhetik  egymást  tabuk nélkül. 
Tervezték  hogy   keresnek  egy kis erdei házikót, és megteremtik maguknak  a megfelelő körülményeket, és pár napot  eltöltenek kettesben, távol  a nagyváros zajától, és az emberektől.  

Együtt választották ki  azt a hegyekben lévő alpesi  stílusú házat, ami aránylag távol esett mindentől, de mégis ha szükség lenne rájuk. elérhetik. Mivel mindketten  hosszabb távra tervezték, ezért aprólékosan mindent átbeszéltek,   és akkor  úgy döntöttek,  hogy megveszik ezt  a házikót, berendezik  a saját igényeik szerint, és időnként mikor egymásra vágynak, akkor itt fognak  találkozni. már két éve tervezgették, körültekintően   mindent  beszereztek,  úgy hogy egyikük családja sem  érzett ebből  semmit.
Egy hatalmas  matrac, királykék gumis szaténlepedővel, és  szintén  tűzpiros szaténnal bevont  párnák.  Bordásfal, a falból kiálló nyak derék, kéz és lábrögzítő, bőrszíjak, melyek  méretre állíthatóak voltak.

 

folyt köv.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

BDSM
Hangszeres játék (xilofon)
 
Az úrnő leheveredett a kanapéra, a szatén köntöse szétnyílt, és elő villant formás napbarnított combja.
A szub, alázatosan, és sóvárgó pillantásokkal mustrálgatta végig úrnője bájait titokban. Az úrnő mérges pillantásokkal viszonozta az érdeklődést.
Ki engedte meg neked, hogy rám vesd szemérmetlen tekinteted, te kis köcsög! 
Nem kiabált, a hangja kimért volt, és rideg. 
A szub érezte, hogy ezért büntetést fog kapni. Szemét lesütötte, és alázatosan bocsánatot kért, mert engedély nélkül, rá mert nézni úrnőjére. 
Hozz gyümölcsöt, és valami frissítőt nekem. Utasította a szolgát. A fiú felállt és lassan elindult a konyha felé, hogy teljesítse úrnője óhaját. 
Boldog volt, mert tudta, hogy valami rendkívüli eseménynek lesz részese az elkövetkezendő pár órában.
 Gusztusosan összeállította a gyümölcsös tálat, és hűtött ananász-lével együtt tálalta úrnőjének. Utána csendesen lábai elé térdelt, és várt.  
Szemeit lesütve nézte úrnőjének sziluettjét, amit a szobába beszűrődő napvény vetett a padlóra.
Amint így álmodozott, egyszer csak azt érezte, hogy úrnője a korbáccsal az álla alá nyúl és felemeli a fejét. Szemében kimondhatatlanul csábító tűz égett. Az ajkának ívét csodálatosan kiemelte a rúzs, és csillogott a nedvességtől amint a nyelvével játszadozott. Ezzel különös vágyakat gerjesztett a fiúban.
Csak a szemembe nézhetsz mostantól kezdve, bármit is teszek vagy csinálok veled. Megértetted? 
Igenis úrnőm! – és lehajtotta a fejét.
Ekkor egy suhintást érzett az arcán. Hirtelen megrezzent, de tűrte a büntetést, hisz vétkezett.
 Nem mondtam, hogy csak a szemembe? Máris megszegted az utasításom! Közben, egy szép szem cseresznyét illesztett csábos ajkai közé. 
Bár csak én lehetnék az a gyümölcs, mely ajkai közt semmivé válik! – suhant át a gondolat a fiú fejében. De gyorsan elhessegette a gondolatot a fejéből. 
Istennőként nézett fel úrnőjére, és gyorsan megszidta magát, a gondolatainak elkalandozásáért.
Nos? Ugye tudod, hogy büntetést érdemelsz a szemérmetlen viselkedésedért.

 

  • Igen is úrnőm, és megköszönöm, amit nekem szánsz ezért.
  •  Még gondolkodom, mi is legyen a büntetésed!
Lábával a fiú arcához, ért, és tovább ment a szájába dugta lábujját. A fiú előbb csak félénken, de érzékien kezdte szopogatni, az ápolt ujjacskát, kezével végigsimította úrnőjének lábát. érezte bőrének illatát, és ujjai lágyan siklottak selymes bőrén. 
Apró csókokat lehelt a talpára, nyelvével kényeztette, és közben le nem vette szemét az úrnő tekintetéről. Látta, ahogy úrnőjén elhatalmasodik a vágy, és szinte szavak nélkül is értette, mit kell tennie. Amikor a combjánál szorgoskodott, úrnője a hajába markolt, és ellökte magától.
Még nem! Nem kapod meg azt, amire vágysz, Még nem bűnhődtél meg a szemérmetlenségedért. A fiú megsemmisültem kuporodott vissza úrnője lábaihoz. Szinte már érezte az ízt, amely a nedvesen csillogó nagyajkakon megjelent kéjnedv váltott ki belőle.
Most pedig készülj fel a büntetésedre! 
 
Felállt és átment a másik szobába. A fiú ott maradt, amíg úrnője nem engedélyezte, hogy követheti.
 Készítsd el a fürdővizem! Hallotta az utasítást.
Engedelmesen felállt, és a fürdő felé indult. Kellemesen izgató illóolajat, és szárított rózsaszirmokat tett a vízbe.
Az ajtóban megjelent úrnője, lesegítette köntösét, és ott állt előtte teljesen meztelenül, csábítóan.
Add a kezed, ne bámészkodj!
Kecsesen belépett a kádba, és elmerült az illatos vízben. 
 Tengeri szivaccsal elkezdte mosogatni a kezét, vállait, kihangsúlyozva formás melleit, melynek bimbói hegyesen meredtek előre.
Folytasd! Adta kezébe a szivacsot a fiúnak. Ő engedelmesen nagy élvezettel folytatta a számára drága test kényeztetését.
Kérem az italomat!
  • a fiú felállt és ment, hogy teljesítse úrnője kérését.

Az úrnő közben dudorászott, és élvezettel lazított a vízben. 
Mikor megjelent az ajtóban, átnyújtotta a kért italt, és újból kezébe vette a szivacsot, és nagy élvezettel kényeztette úrnőjének formás combjait.
Az úrnő kegyes pillantásokkal jutalmazta tevékenységét.
Jelezte, hogy elég volt, befejezte a fürdést Intett a fiúnak, hogy szedje rendbe magát, és frissen illatosan jelentkezzen a megérdemelt büntetéséért a nappaliból nyíló különleges szobában. 
Gyorsan letusolt, és teljesen pucéran, megjelent az ajtóban. Az úrnő már várta. A szobában félhomály uralkodott, halk zene szólt valahonnan messziről. 
Gyere közelebb kis tücsköm! Félsz? 
Igen is úrnőm! 
Minden okod meg is van rá! Felelte gúnyos mosollyal.
A fiú már ismerte ezt a nézést, és izgalommal várta a bekövetkező eseményeket.
Az asztalon ott állt egy gyertya, mely illatosan füstölgött különös légkört teremtve. mellette a finom kötél, és a széles ragtapasz, mellbimbó csipesz, korbács, és egy hangszer, melyet azonnal felismert. Érezte, hogy most valami szokatlan fog történni, és bizsergett minden érzékszerve, várta a jól ismert kéjes fájdalmat, amit nem először élt át, az ilyen helyzetekben. 
 Ujjával felemelte az állát, és egészen közel hajolt hozzá. Az ajkuk majdnem összeért. Pillanatra azt hitte, hogy csókkal köszönti úrnője, és szinte már érezte csókjának ízét
De könyörtelen volt, és halkan suttogta. Most pedig zenélni fogunk, ahogyan még senki sem. Különleges zenekarnak leszel aktív tagja. 
Igen is úrnőm, rebegte halkan a fiú. Engedelmes tagja leszek az ön zenekarának, és igyekezni fogok, hogy elnyerjem úrnőm tetszését.
Helyes! Nyugtázta a választ  
Kényelmesen elhelyezkedett a széken, és a fiút odaintette magához
  Megkereste a megfelelő kötelet, és a szub kezeit módszeresen hátra kötözte, a könyökénél kezdve, egészen a csuklóig. A kötél fogja volt már, teljesen alárendelte magát úrnője akaratának, és hagyta, hadd játsszon kényére, kedvére. Használja  testét és lelkét  úgy ahogy  szeretné. Szemét bekötötte, és a szájába egy pezsgővel félig telt talpas poharat helyezett. Most pedig te leszel a pohártartóm, és bármi történik, tartanod kell. Ha elejted,, szigorú büntetést kapsz.
Megértetted?  a fiú  a szemével jelezte, hogy megértette. Rendben van. akkor folytatom.
a fiú ott állt hátrakötözött kezével, és várt. az úrnő  felvette  a fekete  szatén kesztyűjét, és  elkezdte  simogatni  a fiú testét,  a fülébe suttogott, és nyelvével izgatta  finoman az erogén zónáit. Elégedetten vette tudomásul, hogy  a  kellő hatást elérte 
Megjelent az első gyönyörcsepp a szub égnek meredő csodás makkján. Élvezed te kis dög?! Kérdezte hirtelen. A szub már majdnem szóra nyitotta száját, de észbe kapott, hogy a poharat tartania kell különben korbácsütés lesz a vége.
Az úrnő kivette a poharat a szájából, és bele kortyolt. Közben az ujjával végigsimított a nedves makkon, és a fiú szájába tette az ujját, hogy érezze saját nedvének ízét.
Élvezettel szopogatta a kesztyűs ujjacskákat, melyek oly boldog perceket okoznak neki.
Na, most már elég!  Tartsd a poharat tovább.
Érezte  hogy  a testén  végig siklanak  az ujjak, és  egyre több kéz  izgatja  már azt  sem  tudta, hogy  kik vannak jelen a  szobában, hisz  a szeme kötve  volt. Csak állt és  az  egész teste  remegett, várta azt  amiről fogalma sem volt, hogy mikor következik be.
 a hímvesszője  meredezett, és csak  egy érintés lett volna, és  kitör belőle  a gyönyörnedv, de igyekezett  uralkodni érzésein,mert  ez is  kemény büntetést  vont maga után. 
Érezte  hogy  a hímtagja bekerül egy forró szájba, és  majdnem  elejtette a poharat. Lábai rogyadoztak, de ekkor  egy  erős korbácsütés csattant  a formás fenekén! És hallotta úrnőjének hideg hangját. Atz mondtam  állj rendesen!
de továbbra is  a farka   meleg szájban volt, és erősen dolgozott azon, hogy  eljuttassa  a csúcsra, amit nem volt  neki szabad elérnie. Most még nem. 
Érezte, hogy a farkára hurok kerül, és a zacskóját határozottan, de nem durván, nagy szakértelemmel megkötözik, elválasztva a két golyókat egymástól. 
a farka elkezdett lassan megtelni, és  jéghideggé  válni.
Melleire mellbimbó-csipesz került, és a nyakára nyakörv.
Már mindene zsibbadt, de állta a megpróbáltatást. a kezek pedig  csak  zongoráztak  közben, és sokszor került olyan állapotban, hogy  majdnem  eluralkodott  testén a gyönyör, ám ilyenkor miniden alkalommal  egy  erős  csapás, vagy  a mellbimbó szorításának  élénkítése józanította ki.
 
Most pedig játsszunk!  - hallotta úrnője hangját.
Hallotta, hogy megszólal a xilofon hangja, és időnként ütést érzett hol az  egyik, hogy a másik golyóján, és a makkon is.
Most kivette a fiú szájából a poharat, és elkezdett játszani a különleges hangszereken. 
Időnként érezte, hogy a mellbimbóit a csipesszel együtt valaki bekapja, és finoman megnyálazva megharapja. 
Minden egyes ütésnél felszisszent, de nem érződött rajta hogy különösebb hatása lett volna. Akkor még egy "hangszer" lépett színre a zene komponálásában. A xilofon egyre gyorsabb ütemet diktált, és az egyre sűrűsödő ütések az egyre érzékenyebb testrészeken hevesebb ingerekkel reagáltak, az úrnő teljes megelégedésére.
A talpas pohár visszakerült a fiú szájába, a szeméről lekerült a kötés.
Óvatosan körbe nézett, és meglepődve vette tudomásul, hogy egy  vékonydongájú  fiúcska áll mellette,  meztelenül. és gyertyát tart a  kezében.
 Az úrnő keze gyorsan és erőteljesen járt, és amikor a fejével bólintott, a fiú a makkra csepegtette a forró viaszt.  És mintha mi sem történt volna, tovább játszott a fiú testén, és a xilofonon.
Folyamatosan nézte a szub arcát, és közben nyalogatta csábosan az ajkát, amikor felszisszent, vagy hangosabban reagált a megpróbáltatásokra.
Mikor már a verejték gyöngyözött a homlokán, és remegett minden porcikája, akkor a viaszcsepegtetés abba maradt, és csak az ütögetések maradtak.
A fiú lábai rogyadoztak, és várható volt, hogy minden pillanatban összeeshet, ekkor az úrnő abbahagyta. Odalépett hozzá, és nedves kendővel megtörölgette homlokát, és átadta a fiúcskának, hogy folytassa tovább, miközben ő maga, elkezdte megszabadítani a mellcsipesztől. A szabaddá vált mellbimbók, sokkal érzékenyebbek voltak, így minden érintésre hangos reakció volt a válasz, amit az úrnő a nedves tangájával tompított. Teletömte a fiú száját, és körbe ragasztotta, hogy ne tudja kiköpni. Közben intett a fiúcskának, hogy térdeljen elé, és szabadítsa ki  a heréket, és elégítse i a szubot orálisan. A másik fiúcska engedelmeskedett. és tette  a dolgát.
 Kicsi tücsköm-bogaram. Most állj nyugodtan és élvezd a kényeztetést. 
A szub, vegyes érzésekkel, de megpróbálta átadni magát a kényeztetésnek, közben az úrnő suttogott a fülébe, ajkával érintette a fülét és a nyakát. Erősen zihált, a lába megrogyott, és összecsuklott, miközben elélvezett.
 
Az úrnő elengedte, és odafordult hozzájuk. – most egyetek valamit, szedjétek rendbe magatokat, és pihenjetek le. 
Ezzel megfordult, és ruganyos lépteivel elindult  a fürdőszoba felé.
 
  2015/11/23


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

BDSM játék
Randevú egy sub szolgával, a kora délelőtti órákban. Kivezényeltem a lakásomhoz közeli helyre. Mindketten akartuk, és kellő izgalommal vártuk a beteljesülést. Amikor kiszállt a kocsiból, egészen kis törpének éreztem magam mellette. Kb. a mellkasának a közepéig értem. Hirtelen nem is tudtam, hogy fognak megvalósulni az elképzelések ekkora méretkülönbséggel.
Beszálltam az autóba, és elindultunk. Közben beszélgettünk, még amikről nem volt időnk, vagy menet közben eszünkbe jutott. Fesztelen csevegés kezdőzött, nyugodtan megbeszéltünk minden variációt. Közben megérkeztünk. Felmentünk a lakásba, látszott hogy nem lakják. Viszont kellemes meleg, és rend uralkodott mindenhol.
Intettem hogy zuhanyozni. Néztem ahogy a meleg víz végig csurog a testén, és a tusfürdő habzik mindenhol. A szemem megakadt a nemesebb részeken, és elidőztem. Milyen csodásan szép darab! 
Élvezte ahogy mustrálgatom a testét, de nem mert megjegyzést tenni . Miután kilépett a tusoló alól, még mindig követtem szemérmetlen leplezetlenséggel a körvonalait. 
Gyorsan felfrissítettem magam, és követtem a szobába.
Felmértem mi a lehetőségeim, ő addig tétován ácsorgott, szemmel láthatóan zavarban volt.
Élveztem a tehetetlenségét! Az ágyra dobtam pár eszközt, és intettem hogy közelebb jöhet. El kezdtem simogatni, és amikor meg volt a kellő hatás, gyorsan egy műanyag gyors-kötözővel a tövénél elszorítottam a farkát, és elégedetten szemléltem, hogy a színe egyre sötétebb, és egyre csak dagadt az amúgy sem kis mérete. Elválasztottam a heréket és jól meghúztam, közben forgattam, hogy mindenhol megfelelően van e rögzítve. Majd rámutattam az ágyra hogy feküdjön hanyatt. Mikor elhelyezkedett, a mellbimbóira csíptettem a mellcsipeszt.
Az ágyon feküdt, szétvetett lábakkal. Odaálltam a fejévez, és amennyire csak tudtam, előre hajoltam. A láncot megemelve a jéghideg farkához értem. 
Felszisszent, de csak egy picit emelte meg a csípőjét.
Élvezi! 
Futott át az agyamon hirtelen. Ekkor odahajoltam és az elszorított mellbimbóját elkezdtem nyalogatni. Közben a melleim az arca előtt lebegtek, és amikor be akarta kapni, csaptam egyet a lila farkára. Félrefordította a fejét, de tűrte.
Egészen szép látvány. Jó lenne megkóstolni, milyen lehet. De annyira jó volt élvezni magát a látványt, és azt hogy ez a délceg jóképű pasi, nyüszít mint egy kiskutya, és tűri hogy gyötörjem a testét.
Ujjammal megérintettem a makkját, és éreztem mennyire hideg, és nedvesen csillogott. 
Odahajoltam hát, és lágyan az ajkamhoz érintettem. Hirtelen feltörő sóhaj hagyta el az ajkait. 
Élvezed? Te kis köcsög? 
Kiáltottam rá! 
Igen úrnőm! Élvezem! Ön nagyon érti a dolgát.! 
Na mindjárt nem fogod! Jól megharaptam! Felszisszent de még most sem jelzett, hogy nem bírja tovább. nyalogattam a jéghideg makkját és egy percre sem feledkeztem meg a csipeszről. Hol erősebben húztam, hol meg morzsoltam ujjaim között az érzékeny bimbókat, Közben belőlem is rendesen folyt a gyönyörnedv. Ráparancsoltam, hogy szopja a mellbimbómat, amit élvezettel vett a szájába.
Testemen átfutott a borzongás! De azért még mindig élveztem gyötrelmét. Amikor már úgy éreztem hogy nem bírom tovább, a csipeszt levettem a melleiről.. Hah ekkor kéjes fájdalom hangja hagyta el az ajkát, de ezzel egy-időben a kezem a szájára tapasztottam, és rákiáltottam. Kuss! 
Szemei nedvesek lettek, de csak bólintott, hogy megértette. Levettem a másik melléről is a csipeszt. De nem mert hangoskodni. Minden pillanatot élveztem, és szemmel láthatóan ő is! 
Többször rákérdeztem hogy hagyjam e abba, mire néma fejrázás volt a válasz.
Ezt vártam! Nem is számítottam másra! 
A csipesznek új helyet kerestem, és a feszülő lilás fitymára csatoltam. 
Ismét a mellbimbómat szophatta picit. 
Amikor már megint elégnek éreztem, odamentem a combjai közé, és elkezdtem játszani a duzzadt érzékeny lila farkával. enyhén megmasszíroztam, de már nem fogtam vissza magam, 
A testem követelte azt ami jár neki! 
Először nagy élvezettel váltogattam a pozitív, és a negatív ingereket, hol kényeztettem, hol pedig fájdalmat okoztam neki.
Közben a csípőm is ritmikusan kezdett mozogni, és lassan lassan vitustáncot járt.
Még egy utolsó fájdalom, és jöhet a beteljesülés!
A csipeszt levettem, de már a farka tövig a számban volt, és lassan ki be mozgott.
Felegyenesedtem és engedélyt adtam hogy megdughat. Majdnem elnevettem magam, amikor láttam a megrökönyödést az arcán smile hangulatjel 
Kábultan rákérdezett még-egyszer. - Tessék? 
Mit nem értesz? mordultam rá mérgesen.
De már akkor felállt, jelezve hogy érti az utasítást. Éreztem ahogy a hideg farka hozzáér a puncimhoz, és egyre mélyebben merül el bennem. Leírhatatlan érzés kerített hatalmába. Nagy élvezettel fogadtam magamba és élveztem ahogy lassan felmelegszik bennem. 
Amikor a csúcsra jutottam,ismét egy kis levezető játék, de már csipeszek, és kötelek nélkül..Elkezdődött a kellemes olajos masszázs. Éreztem, ahogy a felmelegített olaj végigcsurog a hátamon, a vállamon, és egyre lejjebb lejjebb.Hozzáértő kezek táncoltak rajtam.
Amikor odaért a farpofához, és az olaj lecsurgott az ánuszomhoz, és a szorgos ujjak egyre mélyebben masszírozták a nagyajkakat, a csiklómat.
Újból elkapott az az ismert kéjes érzés, ami közeli csúcshoz hasonlított.
Lehunytam a szemem, és élveztem a pillanatok adta örömöket.ujjai egyre mélyebben masszíroztak, míg elértem a csúcsra.
Kis pihenés, és lazítás. 
Engedély adtam hogy elélvezhet. kiverheti a farkát a csiklómra
Szét húzott nagyajkaim közül előbukkant a csiklóm, mely már nagyon várta a forró sperma érintését nagy izgalommal.
Szemem csukva volt, és hallottam egyre kapkodó , ziháló légzését. és éreztem a forró spermát a csiklómon, mely újból lázba hozott, csak folyt végig a nagyajkakon egész a lepedőig. Akkor már követeltem hogy dugja be a farkát és még pár lökés, és megint a csúcsra érkeztem.
Lassan megnyugodtam amíg rendbe szedte magát, addig pihentem. Utána én is letusoltam, és felöltöztünk. Megnyugodva léptem ki az utcára. A folytatás reményében intettünk búcsút egymásnak.

Ennyi volt a történet.
2015/11/03

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Szexuális deviancia BDSM

Szereplők: 
Egy domináns  hölgy
két  domináns úr,
valamint  egy
szub férfi.
Helyszín:
Egy külvárosi kertes ház.

Kora őszi délután volt, hármasban  ültünk a barátaimmal, és  csendesen beszélgettünk az elkövetkezendő  pár óra várható  eseményeiről. Nagyon pesszimisták voltak, velem szemben, aki  még bízott abban, hogy ha valamit megígérek, azt be is tartom.
Megcsörrent  a telefon, mindhárman érdeklődve  figyeltünk , hogy  ki jelentkezik.  Ő volt, csak  eltévedt  az esti szürkületben. Lassan vánszorogtak a percek, szinte óráknak  tűntek. 
Egyszer csak megint megcsörrent  a telefon, és  hosszas navigálás után  célba ért  a várva várt vendégünk.
Nem álltam fel, hanem megvártam, amíg  az egyik barátom bekíséri  a vékony dongájú fiatalembert. Mikor megjelent  Alázatosan  lehajtott fővel köszönt, odajött hozzám és  érzéki ajkaival megérintette  a felé tartott kezet. 
- Mély hódolatom úrnő!
- Üdvözöllek! Rámutattam a mellettem álló üres székre.  Feszengve  helyet foglalt, és láthatóan zavarban  volt
Nem könnyítettem meg a dolgát, vártam   hogy kezdjen  bele  a  mondandójába, miért is szeretne  szolga lenni, és  mi az amit át szeretne élni velünk négyesben. 
- Szeretném ha  kihasználnának, és használnák a testem. mondta lehajtott fővel, és nem mert  a szemembe nézni.
Akkor mi is  elmondtuk, hogy mit szeretnénk.  szolgát  aki mindent megcsinál a ház körül, és amikor kedvünk tartja, akkor  játszunk vele kedvünkre. 
Lassan körbehordozta a szemét  a szobán, és minket is  szemrevételezett közben. Éreztem, hogy ez a kis  sub , bár  csak  ismerkedni jött, titkon remélte, hogy  már  első alkalommal is megtapasztalhatja azt amire vágyott. 
Nem sokáig kellett várnia. Az  egyik úr, szemében különös fényt láttam  megcsillanni, és  lassan közelített  a  keze  a  kis sub  dudorodó nadrágja felé.
Csak  néztem, hogy milyen reakciót vált ki belőle.  Szemeit lehunyta, légzése  szaporábbá  vált, és  a csípője megmozdult. Két kezével  a székbe kapaszkodott. 
Félreérthetetlen jelzés volt  számunkra,  Izzott  a  levegő,  már  senki sem  fogta  vissza magát. A nadrágszíjat meglazítottam, és  és  intettem  hogy bújjon ki a nadrágjából. Szó nélkül engedelmeskedett, és  pillanatok alatt ott állt, a szép arányos  test, teljesen  meztelenül előttünk. Szemérmetlen pillantásokkal  mustráltuk mindent  jól  szemügyre  véve.
elővetem  a mellcsipeszt, és  felcsippentettem  a mellbimbójára, közben csókoltam
 A barátaim kezeik is  szorgosan munkálkodtak. Hamarosan  hat kéz, és  egy  mohó ajak borította be  az vágytól remegő testet. Csók közben  a heréket is jól  megdolgozták a fiúk, én pedig különös gonddal  izgattam a megcsipeszelt melleket.  
Nyöszörgött,  de amint  a fájdalom kiült az  arcára, átváltottam gyengéd  simogatásba, és  utasítottam  hogy nézzen  a szemembe. 
-Nézz a szemembe  !  párszor el kellett mondanom, mert mikor  közel  járt  az élvezethez, behunyta a szemét. 
Nagy élvezettel  néztem  ahogy  a szemgolyója elhomályosodik, és  alig bír magán uralkodni. Közben  megnyaltam kiszáradt  ajkamat, és néha megnedvesítettem az övét  is. Mohón  tapadt az  ajkamra, és nyelve kereste  az enyémet vágyakozva.
Megadtam neki azt a gyönyört,  hogy  érzékien csókolhasson, miközben  erős kezek végigzongoráztak a testén, és gyötörték  ahogy csak lehetett.
Mindvégig  a szemembe kellett néznie, hogy lássam mikor kell  a  pozitív impulzust kapnia, hogy élvezze  a fájdalmat.
mindenkiről lekerült  a ruha, csak  én voltam  teljesen felöltözve.
Mikor láttam  hogy köd-fátyolos  a szeme, a füléhez hajolva megkérdeztem. -Élvezed? Te kis ribanc.
- Igen is úrnőm, hangzott  a válasz, de a hangja remegett ahogy a teste is, közben  farkasszemet néztem  vele.  - Helyes.
Az  egyik barátom elvonult, és tisztes távolságból figyelte, mit  csinálunk, és  csak  ezt hajtogatta. - Csodálatos és izgalmas  test, Gyönyörű látvány! - közben oldalvást pillantottam, és megláttam  ahogy  a saját  hímtagját simogatja közben.
Szembe fordítottam magammal  a kis subot, és  a barátom hátra-szorítottá a kezeit, úgy áll itt  előttem,  elkezdtem nyalogatni  izgatni,  vigyázva, hogy a hímvesszőjéhez ne érjek  hozzá. mélyeket  sóhajtott,  megpróbált mozogni, de az erős karok  béklyóként  tartották fogva.
közben  folyamatosan   a szemét  figyeltem.  mikor a melléhez értem,   felszisszent és jelezte  hogy  vegyem le, mert mát  nem  bírja. Mikor levettem nagyot  ordított  a fájdalomtól.  Utána megkönnyebbülten állt  velem  szemben, és  elkezdtem  a nyelvemmel izgatni az érzékeny  bimbókat,  melyre hevesen reagált. testén táncot jártak  az ujjaim,  édes dallamot csiholtam ki az  érzékeny  helyekről. Teljesen  beindultam,  egyre  hevesebb  lettem,  akkor letérdeltettem, és  a barátom  méretes szerszámát  a szájába adta, közben simogattam. A másik barátunk is közelített  felénk, és  megérintette  a kis  sub  alfelét, és  játszadozott  vele,  a kicsi nyögött prüszkölt, de békésen nyelte  a méretes  farkat.
 Keze közeb  a saját  nemi szervén játszott. két lélegzetvétel  között  a mellemet beletettem a szájába, hogy  szopjon izgasson,  Ő mint egy csecsemő  cuppant  rá  a  mellemre  és  mohón szívta.
Megint helyzetet  váltottunk  leültem  a háta mögé, és  a mellkasomra  hajtotta  a fejét,  a homlokát  fogtam, és  a barátom  úgy  nyomta ki be  a méretes farkát, hogy a vállamat  fogta közben.  Néha mikor nagyon öklendezett, odatettem  a  kezem közéjük, hogy levegőhöz  jusson. közben fogtam a homlokát,és az ádámcsutkáját, és éreztem amikor  a farok  áthatolt  a gégén. Kezei a  combomat markolászták, és  a  mellem kereste,  de nem  volt abban  a helyzetben  hogy el is érje,  . A fülébe  súgtam  kis köcsög baszni akarsz? 
- Igen!  Rebegte halkan , akkor állj  négykézlábra. megint  csókolództunk,  közben  a barátunk  izgatta  az ánuszát, hogy ellazuljon. Megint megkapta  a melleimet, hogy  játszadozzon, és lazítson.  láttam az előkészületeket, hogy  a méretes farokra gumi kerül, a kis  sub engedelmesen tartotta  a felekét, és  várta hogy bekövetkezzen  amit  nagyon szeretett volna.  meg is kapta szép lassan. Amikor ellenállást éreztem  a testén  egyből átváltottam cirógatásra, és  csókra,.  
Úgy tűnt menni  fog, de  túl nagy  volt, és  összerándult. Nem erőltettük  tovább  a dolgot,  megnyugtattam öleléssel, csókokkal . és  nem tudom hogy  történt de felállt, engedelmesen a fürdőszoba felé vette útját, és bele feküdt  a kádba. A barátom  elkezdett pisilni, és amint hozzáért  ez  első csepp vizelet, a teste remegni kezdett, szemeit becskutai, és  úgy ficánkolt  a kádban, hogy minél  nagyobb felületen érintkezzen a meleg  testnedvvel. Mikor  vége lett,  mondtam fürödj meg és gyere vissza. Amikor  bejött  a szobába zavartan  nézett körül. intettem  üljön háttal  az ölembe, és megint meg lett szopatva  rendesen,  de most én játszottam a farával. Pár perc után hangosan  felnyögött! - El  fogok élvezni úrnőm! 
Tedd azt! suttogtam a fülébe, és  nem hagytam abba  az ingerlését, amíg  nem éreztem  a kezemen  a forró spermát. Már nem tudtam hatni  rá  szeme  becsukva, rángatódzott  az a tökéletes  teste.
Mikor  abbahagyta, a gecit le kellett nyalnia  a  kezemről.
Így ért véget  a mi kis  szeánszunk. Én  bőségesen lucskos fehérneműben ültem a széken és elégedett voltam magammal.
 Én még lelkileg nem vagyok kész  arra, hogy  bárkit is  közel  engedjek magamhoz. Talán idővel. De így is élvezetes  volt  

2015/11/12

--------------------------------------------------
Mit szeretnék karácsonyra?

Két  kis subot össze kötve
két karjukat  láncba fűzve. 
Egy kupacba gabalyodva
hármasban az ágyikómban.
Összebújva  hemperegve
hóemberrel  nevetgélve,
Két krampusszal játszadozva,
pokol tornácán táncolva 
át mulatni az  éjszakát
reggel mehetnének tovább.
Nyakukon  a karika
korbácsommal irányítva
hóban négykézlábra állva
lovagolnék akkor rajta.
Ezt kérem  én karácsonyra.
Intim fodrász  az ölemben
nyaljon csendben  ezerrel..

2015/12-01
-------------------------------------------------
 

Ma ilyenem van

Megkötözlek, földre nyomlak
megtaposlak, korbácsollak.
Heréidet gúzsba kötöm,
lián lüktet majd a tököd.

Élvezd  a fájó kéjt, édes mámort,
még nem vérzik csak lüktet, látom.
Forró ajkam érinti makkod
hideg, duzzadt, s én kívánom.

Addig gyötörhetem bátran,
míg kőkeménnyé nem válhat.
Forró punci hideg farok,
ez kell nekem, ezt akarom.

Ha lankad a potenciád, 
markolom a mogyoród ám.
Míg állóképes lesz újra,
addig dolgozom rajta.

Nádpálcámmal ösztökélem,
keménységét letesztelem.
Megkötözöm szorosabbra
gyötrő kéjt csalok arcodra.

Rajtad addig lovagolok,
míg kéjcsepped nekem adod.
Tangámat a szádba nyomom,
ragszalaggal körbe fogom.

Szapora kapkodó levegő,
ily extázis a nyerő.
Ajkam a ragszalagot nyalja 
duzzadó farkad a puncimat dugja.
2014-09-12
-------------------------------------------------------------

Tiltott játék
 
Randevú egy ígéretesnek tűnő alkalommal, bár még nem derült ki, hogy a leendő partnerem milyen beállítottságú. Többes szexhez kerestünk harmadikat, de előtte leteszteltem a jelentkezőket. mikor meglátott látszott az arcán, hogy alig tud uralkodni magán az izgalomtól. Vezetés közben fogta a kezem. Minden alkalmat kihasznált, hogy hozzám érhessen, puszilgatta a kezemet. folyamatosan simogatott. Végre megérkeztük, és ahogy beléptünk az ajtón, levetkőztetett, csókokkal halmozott el, de nagyon kellett pisilnem. Felcsillant a szeme. Kérte, hogy pisiljem le. Befeküdt a kádba, és remegve várta, hogy a meleg aranysugár hozzáérjen a testéhez, ajkaihoz. Életemben nem láttam még ennyire vágyakozni valakit, hogy megtörténjen, amire vár, szinte remegett és közbe a combjaim simogatta. utána alaposan megmosta a puncimat, a fenekem, az egész testem, majd guggoló helyzetben kinyalt mindenhol.
Amikor közel jártam a csúcshoz, akkor én is beszappanoztam a testét, különös gondot fordítva az ágaskodó nemi szervére. Mikor láttam, hogy eléggé felpörgettem megint, akkor letusoltam és közben megszopogattam, megrágcsáltam, nagy élvezettel hagyta magát kényeztetni. Akkor kiszálltunk, megtörölgettük egymást, apró puszikkal halmozva mindenhol. Bementünk a szobába, és rázuhantunk az ágyra, és folytatódott a szeretkezési szakasz, következő folyamata.  Combjaim közé fúrta a fejét, és érzékien elkezdett nyalni, és éreztem, hogy valami más is előkerült. Éreztem forró nyelvének érintését az egyre duzzadó csiklómon, és kívántam, hogy megnyíló nedves puncimba bele csúsztassa a kemény lüktető farkát.  Nem ez történt.
Tompa váltakozó rezgésű vibrátor dolgozott a combjaim között. Csípőmet  emelgetve , cseppet  sem  halkan adtam tudtára, mennyire élvezem  amit  csinál,  míg  végül  a vibrit  belém  tolta, és  úgy nyalt  tovább. Akkor  már  nem  érdekelt  hogy nem  ő  hanem  a vibrátor  van  bennem. Élveztem  a helyzetet, míg a csúcsra nem  értem.  mindketten  pihegtünk, ő  továbbra is  a combjaim között. fejét  a vénuszdombra  hajtva  simogatott.
Mikor lenyugodtam,  letusoltunk, és akkor vettem észre valamit  a konyhaszekrény  tetején.
Feltérdeltettem egy konyhapultra,hogy vegyen le, hadd nézzem meg mi  az.
Ahogy ott álltam mögötte és tartottam nehogy  visszaessen,  akkor  nem  bírtam magammal. Elkezdtem  simogatni, és nem  engedtem  leszállni onnan.   A dildóját  bele dugtam,  és közben  kis  ribancomnak  becézgetve  hol  a korbács  szíja  csattant,  hol  simogattam a fenekét.  hátát. közben  szorosan  hozzá simultam  a felső  testemmel.   Eközben  riszálnia kellett  a dildóval  a fenekében.. Ott térdelt  előttem  a konyhapulton, és nagyokat  sóhajtva kapaszkodott  a konyhaszekrény peremébe.
A mellem  hozzáért  a feszes fenekéhez,  körbeöleltem  nyalogattam,  hol  meg  paskoltam.
Odadörgölődztem a  melleimmel, és élveztem  ahogy  felsóhajtva átadja magát  az izgalomnak. egyik kezemmel  a dildót  tartottam  benne, másik kezemmel  hol  izgatta, hol  pedig  paskoltam  a testét.  hátra dőlt, hogy  a nyaka  a vállamhoz ért,
akkor jött  az  első halk  suttogó parancs, mely kérés volt igazán. . Lássam  ahogy kivered  a  farka.
és egy tányért  tartottam  a farka elé. Ebbe élvezz bele. Suttogtam, vagy inkább leheltem  a fülébe a szavakat, miközben  ajkam  a  nyakát  becézgette, nedvesen. Ő a szemeit becsukva engedelmeskedett. Éreztem egyre szaporább zihálását,  az izgalmát, és  élveztem   az előtörő  gyönyörnedv  sugarát  a tányérba spriccelni.  Mikor ezen túl  voltunk.  le akart szállni, de nem  engedtem. Halk suttogás.. - Nyald ki a gecidet a tányérból!
Enyhe fintor jelezte, hogy nem szeretné. ekkor elkezdtem nyalni a testét, egyik kezemmel simogatni, a másik kezemben a tányért közelítve a szájához, és súgtam. De igen..
És rácsaptam a fenekére. Ugyanakkor pedig már a szája elé tettem a gecitől csöpögő tányért, de úgy hogy közben szorosan hozzásimultam, és lehetősége nem volt elfordítani a fejét. Amikor kinyalta, akkor elkaptam a fejét, és szenvedélyes csókban forrtunk  össze. Gecis  csók  volt,. amit élvezettel  csináltuk mindketten, nyelvünkkel  egymás  szájában.
Akkor megengedtem neki  hogy  leszálljon  de  a csókot  utána  sem hagytuk  abba. Aztán   leültünk  sütizni,. és amikor  megettük  a tortát,  és  eleget mozgott  fenekében  a dildóval,  megengedtem neki  hogy kivegye. Azután megint fürdés, és  folyt köv.  a következő  menet.

2014/03/25
-----------------------------------------------------------
Szexmozi
 
A gimnazisták egy zárt csoportja, egy jól összeszokott csapat, jó barátoknak mondhatók. Mindent megbeszéltek egymással, és tanácsokat adtak egymásnak, megvitatták az érdekes eseményeket is. Pont ilyen téma volt a szex, és a szexuális segédeszközök használata, a pornó filmek, és a szex mozi miliője. Még egyikük sem volt ilyen helyen, de nagyon furdalta őket a kíváncsiság, mivel mindenféle mendemondákat hallottak róla. megbeszélték, hogy páran összefognak, és eltöltenek egy ilyen estét együtt. Nem volt mindennapi dolog az életükben, mindenki nagyon készült, Az intim szférájukat lecsupaszították, megfürödtek, és a legcsábosabb alsóneműben mentek el arra a bizonyos helyre.  Előkelő negyedben volt, a felirat nem utalt semmiféle mozira. Szolid reklám hirdette a gyógy masszázst, és a wellness központot. Londiner fogadta a vendégeket, és a recepciónál bejelentkezve regisztráltak, hogy megérkezett a csapat a csoportos masszázsra. Onnan egy hölgy elkísérte a csapatot egy tágas orvosi tisztaságú öltözőbe, és megkérte a ruháikat hagyják a szekrényekbe. mindenki kapott egy hatalmas fürdőlepedőt, és ez volt minden ruházatuk. Izgatottan indultak el az üvegajtón át, követve vezetőjüket. Ahogy beléptek megcsapta őket a kellemesen meleg párás vízparti levegő. Egyedül csak ők voltak a medencében halványzöld csempével kirakott kristálytiszta víztükör fogadta őket. Nem voltak szégyenlősek, hisz minden alkalommal nudista strandra jártak, Némelyikük között szex is volt. Ledobták a törölközőket, és belecsobbantak a mellkasukig érő medencébe. Önfeledten kipirult arccal játszadoztak, simogatták egymást. A lányok élvezték a srácok vágyának gerjedelmét. Egymáshoz érve, véletlenül, vagy készakarva de folyamatosan izgatták egymást, és szapora szívverésük is jelezte, hogy nagyon kíváncsiak a folytatásra.
A fürdőben kellemes nyugtató illatú illóolaj lengte be a medencét. Halk zene szólt, és a fény elhalványult, csak sejteni lehetett a személyeket, ki, és hol van. Egy páran már ölelkeztek a medence közepén, és voltak párok, akik a hangulat hevében ritmikusan mozogtak, a víz hullámozott körülöttük, és csak a nyögések, és a sóhajok jelezték, hogy valami csodás dolog van folyamatban. Ekkor teljesen sötét lett, megnyílt egy ajtó, és a másik helységből vörös fény hívta csalogatta a jelen levőket. Akik épp nem egymással voltak elfoglalva, azok megindultak a másik terem felé. Hangulatos kellemes  illatú helység volt, ahol félkör alakban speciális székek voltak elhelyezve. a kiszolgáló személyzet megfogta a lányok karját és a speciális szék felé invitálta, melynek üléséből, egy méretes rugalmas szerszám meredezett . A lány fülébe súgta, hogy terpeszben üljön le, és csusszanjon bele a hímvesszőbe.
A lány engedelmeskedett, és halk nyögéssel, magába fogadta a hímvesszőt helyettesítő szerszámot. Sorban a többi lány is helyet foglalt, ekkor már szinte extázisban voltak. A fiúkat is elhelyezték egy - egy normálnak tűnő székben, hogy kényelmesen üljenek. Amikor megkérdezték, hogy mindenki kényelmesen ül el, mindenki jelezte, hogy igen. Akkor megelevenedett a mozivászon, és elkezdőzött az erotikus film vetítése. Mikor kezdődött a film, bilincs kattan a csuklókon, és a combokon, Olyan távolságban voltak a székek, hogy az urak és a hölgyek elé a megfelelő nemű kiszolgálóegységek letérdepeltettek, és miközben ment a szexfilm, a szakértő kezek és ajkak kényeztettek. A vibrátor halkan zümmögött, és a filmbeli jelenetek zihálása, és nyögése keveredett a nézőtéren felizgatott vendégek hangjaival. . A fiúk mereven bámulták a vásznat, miközben érezték, hogy forró ajkak nyelik el a makkot, majd eltűnik az egész hímtagjuk a szájban, közben puha kezek izgatják, a nyakukat csókolnak, és a zacsit is nyaldossa egy édes nyelvecske. Ugyanekkor a hölgyeket a finoman rezgő vibrátor izgatta, és határozott mozdulattal finoman  feltárták  a nagyajkak közt megbúvó, duzzadt csiklót, és  elkezdték körbe - körbe nyalogatni, finoman szopogatni. a mellbimbók megmerevedtek, és a lányok csípője ösztönösen elkezdett körkörös mozdulatokat leírni. Változott a kép, és most már kőkemény pornó volt jellemző a filmre, egyre szaporábbá váltak a légvételek, hangos sikongások, hörgések egymásutánban rázták meg a terem légkörét.
 A fiúk egymás után élveztek, és tetszésüknek hangot adva hangosan ordítottak, miközben a gyönyörsugár, a partnerük testére lövellt.
 A lányok vergődtek a szék fogságában és önkívületben ejtett sikolyokat hallattak.
Csak ereszd el magad bátran! Fejeződött be a film, és kezdett kivilágosodni a terem.
 A kísérők, partnereiket egy masszázs ágyhoz vezették, és ott átadták őket a masszőröknek, akiknek a feladata volt a feszültség levezetése. Lazító masszázzsal. Amikor befejezték, a masszőrök megköszönték, hogy igénybe vették a szolgáltatásaikat, és hangtalanul távoztak. A kis csapat a medence felé vette az útját, de már csak egymás ölelésére vágytak. Mikor teljesen kimerültek, felöltöztek, és a rájuk várakozó kocsikkal haza mentek. Ott mindenki kivétel nélkül mély álomba zuhant. Másnap mosolyogva ébredtek, és emlékeztek vissza a tegnapi nap eseményeire. Cseppet sem szégyellték magukat. Megbeszélték, hogy bár borsos ára volt ennek a kényeztetésnek, ez mindent megért.
2015-02-12
 nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés