A Csodaceruza folyóirat pályázata óvodák és iskolák számára

PRAE.HU

A Csodaceruza folyóirat szerkesztősége pályázatot hirdet óvodáknak és általános iskoláknak "ingyenes" Csodaceruza-előfizetésre. A pályázatra jelentkező iskoláknak és óvodáknak szponzorok segítségével próbálják meg ingyenesen eljuttatni a folyóiratot.

2011. 02. 12. 09:06

A Csodaceruza folyóirat szerkesztősége pályázatot hirdet óvodáknak és általános iskoláknak "ingyenes" Csodaceruza-előfizetésre.

"Tesszük ezt azért, mert sajnálattal találkozunk nap mint nap azzal a helyzettel, hogy az iskolák és az óvodák pénzszűke miatt nem tehetik meg, hogy előfizessenek a folyóiratra, a fenntartótól kapott összeg legtöbbször még a működésre is alig elég. Könyvvásárlásra, folyóiratokra a legtöbb helyen alig költenek. A pedagógusok közül egyre többen arról tájékoztatnak minket, hogy bármennyire szeretnék, nem rendelhetik meg a lapot, mert nincs rá pénz."
 
Mint ahogy minden folyóiratnak, a Csodaceruzának is az a célja, hogy a lehető legszélesebb körben jusson el az olvasókhoz, különösen azokhoz, akik nap mint nap a gyermekek anyanyelvi nevelésével, az olvasóvá neveléssel foglalkoznak.
 
 
A Csodaceruza adok-kapok pályázatára jelentkező iskoláknak és óvodáknak megpróbálják szponzorok segítségével ingyenesen eljuttatni a folyóiratot. A jelentkezés sorrendjében postázzák a folyóiratot, amennyiben sikerül támogatókat találni erre a célra. (Honlapjukon közzéteszik mind a folyóiratra váró iskolák, mind a támogatók nevét.)
 
Egyben kérik az intézmények vezetőit, könyvtárosait, hogy küldjék el e-mail-címükre (csodaceruza@gmail.com) a postázási címüket, és néhány mondatban indokolják is meg, hogy miért nem tudják megvásárolni a lapot. Az ingyenesen postázott lapszámokkal kapcsolatosan megköszönik, ha írásos beszámolót küldenek arról, hogyan használták a pedagógiai munkában a folyóiratot, és örömmel olvassák észrevételeiket, javaslataikat is.
 
"Hiszünk abban, hogy folyóiratunk egyre több intézménybe eljut, és ennek hatására még több gyermek felfedezi, hogy olvasni öröm" – írja honlapján a Csodaceruza szerkesztősége.

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05