Kérdőív gyógypedagógusoknakAz elmúlt években sokféle kutatásban igyekeztek a kutatók megismerni a pedagógusok véleményét, vélekedését. A gyógypedagógusok azonban eddig többnyire háttérbe szorultak. Doktori kutatásom keretében – gyógypedagógusként – én éppen a gyógypedagógusok vélekedésére vagyok kíváncsi, szeretném megismerni, hogy munkájuk egyes területeivel kapcsolatban mit gondolnak, hogyan értékelik azt.
2012. 06. 11. 23:47

Ezért arra kérem Önt, hogy segítse munkámat azzal, hogy a következő kérdőívet kitölti.

A kitöltés kb. 60 percet vesz igénybe.

Kérem, hogy lehetőleg minden kérdésre adjon választ, mert csak a teljes kitöltéseket tudom az elemzéskor felhasználni.

A kitöltés során módja van a kitöltést megszakítani, és elmenteni a kitöltött részt, a kérdőív bal alsó sarkában található "Később visszatérek" gomb használatával. Ekkor egy név és egy jelszó, valamint az email címe megadása után a megadott email címre érkezik meg az a link (és a név és jelszó is), amelyre kattintva később folytatni tudja a kitöltést.

A kérdőívben felvetődő fogalmak, kifejezések értelmezéséhez:

enyhén értelmi fogyatékos személyek = az értelmi fogyatékos emberek egyik alcsoportját alkotják, személyiségfejlődési zavaruk, akadályozottságuk az idegrendszer enyhe sérülésével és/vagy funkciózavarával függ össze, intelligenciatesztekkel mért értelmességük 50-69 IQ tartományba esik.

IKT = infokommunikációs technológia: olyan eszközök, technológiák, szervezési tevékenységek, innovatív folyamatok összessége, amelyek az információs és kommunikációs közlést, feldolgozást, áramlást, tárolást, kódolást elősegítik, gyorsabbá, könnyebbé és hatékonyabbá teszik. (pl. számítógép, interaktív tábla, online alkalmazások, okostelefon, táblagép, szavazórendszer, kollaboratív eszközök stb.)

Ha kérdése, észrevétele van, kérem, a következő email címen keressen: doktorikutatas@gmail.com

A kérdőív ide kattintva érhető el.

Köszönettel,
Virányi Anita
gyógypedagógus
ELTE BGGYK
doktorandusz
ELTE PPK Neveléstudományi Doktori Iskola

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05