Egy képzeletbeli barát naplója – játék egy szép könyvért és a megértésértA Kolibri Kiadó tavaly decemberben jelentette meg Matthew Dicks Egy képzeletbeli barát naplója című könyvét, mely egy autisztikus kisfiú történetét meséli el szívmelengető módon. Ha szeretnéd megnyerni a könyvet, játssz velünk!
2013. 03. 01. 12:17

A játék során mindössze egy feladatod van: írj néhány mondatot (5-8 sort) az autizmusról. Gondolataid táplálkozhatnak személyes tapasztalataidból, szólhat ez a néhány sor valamelyik ismerősödről, vagy arról, ahogy elképzeled, milyen lehet a külvilágtól elzárkózva egy saját kis birodalmat felépítve élni – kisgyerekként, kamaszként vagy felnőttként.

Műfaji megkötés nincsen, örülünk versnek vagy rövid történetnek, akár néhány mondatnak is.

A műveket a gyosze.jatek@gmail.com címre várjuk. A levélben add meg pontos nevedet és telefonszámodat is, hogy értesíthessünk, ha nyertél. A beküldési határidő: 2013. március 16., éjfél.

A beérkezett műveket egy háromfős zsűri értékeli:
  • Balázs Eszter Anna, a Kolibri Kiadó főszerkesztője
  • Őszi Tamásné gyógypedagógus, az Autizmus Alapítvány Egységes Módszertani Intézményének igazgatója
  • Rosta Katalin gyógypedagógus-logopédus, a Gyógypedagógiai Szemle főszerkesztője
A három legszebb szöveg szerzője Matthew Dicks Egy képzeletbeli barát naplója című könyvét kapja ajándékba, és írása megjelenik a Gyógypedagógiai Szemle online felületén.

A játékban mindenki csak egyszer, egy pályázattal vehet részt, a szabályzat szigorúan tiltja, hogy bárki álnéven több szöveget adjon be. A szabály megszegése kizárással jár. A személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet csak a jelen játékkal kapcsolatos tájékoztatásra használjuk fel, szigorúan titokban tarjuk, semmilyen promóciós vagy reklámtevékenységre nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk tovább.

Bővebben a könyvről: libri.hu
 

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05