Fotózz le egy Eötvös-könyvet a lehető leglehetetlenebb helyen! (JÁTÉK)Az ELTE Eötvös Kiadó az Ünnepi Könyvhét előtti felfokozott várakozásban játékra invitálja a vállalkozó kedvű pályázókat.
2013. 05. 23. 16:14

A játék két részből áll, mindkettő nagyon egyszerű. Az első fordulóban mindössze egyetlen feladatod van: Fotózz le egy ELTE Eötvös Kiadó által megjelentetett könyvet a lehető leglehetetlenebb helyen vagy környezetben! A helyszín lehet vidám, komor, abszurd vagy vicces; illeszkedhet a könyv tartalmához, de az sem baj, ha nem! Visszaadhatja a könyvvel eltöltött időt, de szólhat arról is, ahová biztosan soha nem kerülne egy könyvünk! Készülhet a fotó mobiltelefonnal vagy sok és gondos utómunkával! Lehet véletlenszerű, vagy komoly előkészületek után beállított! Minden megoldásra nyitottak vagyunk, természetesen a jó ízlés határai között (az ettől eltérő pályázatokat kizárjuk a versenyből)! 

A könyvről készült képet a jatek@eotvoskiado.hu e-mail címre várjuk 2013. június 2-a, vasárnap éjfélig.

A fotóra mindenképp írjad rá a neved, ennek a második fordulóban lesz jelentősége!

A pályázók között két kategóriában adunk át díjat: az egyikről a szerkesztőség munkatársai döntenek, a másikról a közönség! 

A második forduló 2013. június 3-án, hétfőn veszi kezdetét. Ekkor az összes beérkezett fotót feltöltjük az ELTE Eötvös Kiadó Facebook-oldalára, ahol eldől a közönségdíj sorsa, mely a legtöbb lájkot plusz legtöbb megosztást kapott fotó készítőjét illeti!

A szavazást 2013. június 8-án, szombat éjfélkor zárjuk! Éjjel összeszámoljuk a szavazatokat és a szerkesztőségi zsűri is meghozza a döntését. Másnap, június 9-én eredményt hirdetünk! A győzteseket külön e-mailben is értesítjük.

Mind a két kategória győztese 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap, melyet a könyvhetén a pavilonunkban (Váci utca, 10-es pavilon) vagy bármelyik Eötvös Pontban könyvekre válthat 2013. december 31-ig. Sőt: a két győztes fotót minden Eötvös Pontban kiállítjuk!

A játékban mindenki csak egyszer, egy pályázattal vehet részt, a szabályzat szigorúan tiltja, hogy bárki álnéven több fotóval pályázzon. A szabály megszegése kizárással jár. A személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet csak a jelen játékkal kapcsolatos tájékoztatásra használjuk fel, szigorúan titokban tarjuk, semmilyen promóciós vagy reklámtevékenységre nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk tovább.

A vásárlási utalvány csak a kiadó könyveire váltható be, az utalványból visszaadni sajnos nem áll módunkban, de bármelyik másik kedvezményünkkel párosítható.

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05