Jelölje Ön Magyarország következő Példaképét!
Pannon Példakép Alapítvány


Pannon Példakép AlapítványA harmadik negyedévi díjak odaítéléséhez olyan jelölteket keresünk, akik azon fáradoznak, hogy a magyarországi hátrányos helyzetű társadalmi csoportokat bekapcsolják a többségi társadalom életébe.
2009. 05. 20. 15:40

A Pannon Példakép Alapítvány azért jött létre, hogy a lakosság segítségével olyan embereket mutasson be Magyarországnak, akik példaként szolgálhatnak a társadalom számára elhivatottságukkal, tenni akarásukkal és értékteremtő tevékenységükkel. Az országos ismertség mellett a negyedévente kihirdetett három, és egy évben összesen tizenkét díjazott egy-egy millió forint adományban is részesül elismerésként az eddig végzett tevékenységéért és támogatásként a jövőbeni terveihez.

A harmadik negyedévi díjak odaítéléséhez olyan jelölteket keresünk, akik azon fáradoznak, hogy a magyarországi hátrányos helyzetű társadalmi csoportokat bekapcsolják a többségi társadalom életébe.

A kuratórium olyan nőket és férfiakat keres, akik maradandó, hatásos és adaptálható módszereket dogoztak ki, vagy tevékenységet folytatnak a hátrányos helyzetben élők társadalmi beilleszkedésének segítésére. Előnyt jelent, ha ezek a módszerek, tevékenységek eddig még nem voltak ismertek a magyar társadalom előtt.

Lehet a jelölt sportoló, szociálisan érzékeny önkéntes, a tudományokban jártas és innovatív szakember, megszállott állatvédő, művész, zenész, nehéz helyzetben is kiegyensúlyozottan tevékenykedő ember vagy bárki más, akire felnézel. Egy a lényeg: ne csak kitűnő tanulókról és díjözönben élő fiatalokról kapjunk ajánlásokat.

A jelöléseket május 24-ig várjuk e-mailen: peldakep@peldakep.hu

A jelöléshez mindenképpen írják meg:
  • a jelölő nevét, postai és/vagy e-mail címét és telefonszámát,
  • a javasolt személy nevét, postacímét, telefonszámát és/vagy e-mail címét,
  • s ami a legfontosabb: rövid összefoglalót arról, hogy a javasolt személy szerinted miért érdemes arra, hogy Magyarország példaképe legyen.

Postai cím: Pannon Példakép Alapítvány 2040 Budaörs Baross u. 165.

Link a hivatalos oldalra.

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05