Első Magyar Tapasztalati Tanulás KonferenciaA tapasztalati tanulás módszertana hatékonysága és elvitathatatlan eredményei okán egyre népszerűbb a modern szervezetfejlesztésben, vezetőképzésben, tréneri munkában. Hogy hazánkban is minél többen megismerjék, tudatosan alkalmazzák, adaptálják - ez a rendezvény egyik kiemelt célja!
2015. 03. 13. 21:37

Kurth Hahn által megalapozott élménypedagógia (Erlebnispädagogik, experiential education) módszere és a David Kolb által leírt tapasztalati tanulás köre régóta széleskörűen alkalmazott módszer és modell az iskolarendszeren belüli és kívűli (Outward Bound, Duke of Edinburgh Award stb.) oktatásban, mind a gyerekek, mint a felnőttek fejlesztésében, elsősorban a Brit Nemzetközösség országaiban és német nyelvterületen. Az élménypedagógia hazánkban is jelen van már egy évtizede, de kétségtelen társadalmi hasznossága ellenére nem ismert és elterjedt. Ugyanez a helyzet a kalandterápiával, élményterápiával.  

A tapasztalati tanulás módszertana pedig hatékonysága és elvitathatatlan eredményei okán egyre népszerűbb a modern szervezetfejlesztésben, vezetőképzésben, tréneri munkában. Hogy hazánkban is minél többen megismerjék, tudatosan alkalmazzák, adaptálják - ez a rendezvény egyik kiemelt célja!

A konferencia a hazai közönségnek szól magyar nyelven, célja a magyar szakemberek és érdeklődők közösségének és ismereteinek fejlesztése, így a szakma számos jeles hazai és külföldi képviselője képviselteti magát előadással és workshoppal.

A konferencia időpontja 2015 június 19-20-21. (p-sz-v) és helyszíne Dobogókő lesz. 

Pedagógusok, diákok, szociális szakemberek számára kedvezményes részvételi díjakkal igyekszünk támogatni a csatlakozást.

További részleteket a www.osvenykonferencia.hu és az esemény Facebook oldalán érhetőek el, illetve elérhetőségeiken a szervezők is készséggel állnak rendelkezésre. 

Amennyiben ez a hír felkeltette érdeklődését, a részt vevő szakemberek boldogan adnak bővebb tájékoztatást, nyújtanak szélesebb háttér-információkat!

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05