Alma együttestől Dopemanig – zenészek kampányolnak a fogyatékos emberekértKézenFogva AlapítványKi hinné, hogy vezérelheti közös cél a gyerekdalok csillagait és egy kemény rappert! A KézenFogva Alapítvány összehozta a magyar zenészeket stílustól függetlenül A világ színes kampány keretében. Nincs Áldás veled, ha ökölben a kezed!-Ha az Isten benned tükörbe néz, akkor kézben a kéz! – szól az Alma Együttes gondolata.
2012. 04. 24. 08:06

És valóban: A világ színes! Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint hogy a zenészek egy emberként álltak a KézenFogva Alapítvány kampánya mögé, mindegy, hogy zenéjük melyik korosztálynak szól, milyen stílusban és milyen mondanivalóval.

Mindenki azért született a bolygóra, mert van valami, amiben a legjobb. (Dopeman)
Dopeman
A világ színes kampány a fogyatékos emberekért született, hogy felhívja a társadalom figyelmét az elfogadás és a segítségnyújtás fontosságára. A KézenFogva Alapítvány mindent megtesz – többek között – hogy munkához segítse ezeket az embereket és a munkaadókat felkészítse és támogassa a szükséges változtatásokban, a munkakörnyezet nyitottabbá tételéért. A kezdeményezésben az alapítvány művészeket, közszereplőket kért fel arra, hogy értelmi fogyatékos fiatalok által készített pólókon osszák meg gondolataikat arról, hogy miért is lesznek többek az ép emberek a fogyatékos emberek jelenlététől.

Számos gondolat született, hogy felhívja a társadalom figyelmét, mindannyiunk érdeke a fogyatékos emberek támogatása:
  • Az "Együtt" boldoggá tesz minket! (Varga Feri és Betty)
  • Mindenkinek pont egyformán göröngyös a Föld. (Falusi Mariann)
  • Aki nem lép mindig egyszerre, az nagyon tetszik nekem. (Lang Györgyi)
  • Segítsük az úton azokat, akik nélkülünk könnyen lemaradhatnak! (Rúzsa Magdi)
  • Tiszteld a másikét, értékeld a sajátod! (Puskás Péter)
  • Te tökéletes vagy? Igen, hiszen épp te vagy! (Soma Mamagésa)
Soma Mamagésa
A kezdeményezés fővédnökei a négy volt köztársasági elnök asszony, Göncz Árpádné, Mádl Dalma Sólyom Erzsébet és Schmittné Makray Katalin. Az ő gondolataik is megtalálhatóak egy-egy pólón. A pólók május 16-án, Budapesten, a Műjégpályán láthatóak lesznek az alapítvány Fogadd el, fogadj el kampánya keretében.

További információ: http://www.avilagszines.kezenfogva.hu/

Ha... Ha? (feb. 2-3.->)
Hülyítődoboz
2015. 02. 02 17:10
Hankiss professzor
Adalbert
2015. 01. 24 09:12
Jó gyakorlat Bemutató
felkarolo
2015. 01. 21 14:05
Ionangyal
Én, ellenem
2015. 01. 20 02:22
Budapest Kupa
Dami
2015. 01. 17 08:05